IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус готова за още филмови проекти с Хавиер Бардем

15 януари 2022 21 00

Тя би искала да участва в мюзикъл заедно със съпруга си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Филмът на Пенелопе Крус „Паралелни майки“ може да излезе наскоро, но актрисата вече е готова за следващите си проекти. Тя се надява в тях да бъде включен и съпругът ѝ Хавиер Бардем.

47-годишната актриса даде интервю пред Entertainment Tonight, където говори за възможността отново да работи с Бардем, след като вижда представянето му в Being the Ricardos. Относно това дали би искала да направи мюзикъл със съпруга си, тя отговаря, че с радост би се съгласила. „Видях го да пее в новия си филм и се справи чудесно. Чувстваше се по същия начин, по който и аз, когато правех Nine, когато нямах идея, че мога да пея, но Роб Маршъл ме убеди, че мога след няколко репетиции“, допълва Крус.

Тя разкрива, че музиката и танците са нещо, което е много по-силно от киното. „Тъй като танцувам вече 18 години балет и съм голям фен на музиката и танците, това е изключително мощно изкуство за мен. Затова жанрът мюзикъл е моя мечта! Досега съм правила само един, така че се надявам да го повторя някой ден“, казва Пенелопе.

Хавиер Бардем

Снимка: Getty Images

Крус и Бардем в миналото са участвали в няколко общи филма, започвайки през 1992 с Jamón, Jamón и продължавайки с Live Flesh, Don't Tempt Me, Vicky Cristina Barcelona и Thhe Caunselor. В момента двамата се подготвят да покажат на децата си Луна и Лео филма „Малката русалка“, където Хавиер играе крал Тритон. Пенелопе споделя, че около нея в момента има много музика и няма търпение да участва във филми, които да може да покаже на децата си. Тъй като Луна и Лео са под 10 години, тя все още не може да ги заведе да гледат по-сериозните ѝ проекти като „Паралелни майки“.

Макар филмът да е неподходящ за деца, той е доста въздействащ и донася на Крус поредната ѝ награда. Тя печели за най-добра интернационална звезда на фестивала в Палм Спрингс. „Това е голяма чест и имам много хубави спомени от този фестивал, защото това е мястото, на което за първи път пътувах с Педро“, казва актрисата, говорейки за режисьора Педро Алмодовар, с когото се събира отново за „Паралелни майки“.

Миналия месец колежката ѝ от The 355 Даян Крюгер похвали брака ѝ с Бардем в интервю за списание People. „Тя и Хавиер са просто невероятна двойка, която поставя семейството на първо място и винаги са заедно като екип“, казва актрисата. Допълва, че се вдъхновява от начина, по който Пенелопе се държи като майка и се опитва да следва нейния пример.

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

„Като майка, която е родила преди седем месеца, това беше първият ми филм и да видя човек, който успява да балансира всичко и все още да бъде добър в работата си, беше огромно вдъхновение за мен“, казва Крюгер. Най-важният съвет, който Крус ѝ е дала, е винаги да предразполага децата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
"Всички знаят""Болка и величие" - автбиографичен филм на Педро Алмодовар"Да обичаш Пабло"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Paloma ( преди 2 години )
Нелепо е да изброявате филмите на английски, при условие че става дума за испаноезични филми, а ние сме в България.Или се посочват заглавията в съответния им български превод, или се дават в оригинал на испански. Отделно, са пропуснати още 2-3 филма от последните години, в които и двамата участват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар