IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара, това ти ли си?

20 януари 2022 16 30

Актрисата е неразпознаваема в новата си роля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара слиза от бляскавата сцена на „Америка търси талант“, за да се превърне в най-влиятелната жена в подземния свят на дрогата.

Актрисата влиза в ролята на кокаиновата кралица Гризелда Бланко в новия минисериал „Гризелда“. Проектът от шест епизода е режисиран от Андреас Баис и е вдъхновен от разумната и амбициозна колумбийска дама, която създава един от най-печелившите картели в историята.

„Отдадена майка, убийственият чар на Гризелда и непредвидимата жестокост ѝ помагат перфектно да балансира между семейството и бизнеса, като с това си печели прякора Кръстницата“, се казва в официалното описание на сериала. Преди няколко дни от Netflix споделиха и първа снимка на Вергара от снимачната площадка и феновете бяха истински впечатлени.

Обичайният сексапил на актрисата напълно е изчезнал, за да бъде заменен от каменно изражение, по което никой не може да си направи заключение за това, което се случва в душата на Бланко. Изглежда, че сцената, от която е взета снимката, не е никак щастлива, тъй като Вергара нервно пуши цигара и гледа някъде зад камера. Тя е облечена с дълга цветна блуза, а косата ѝ е леко накъдрена.

„Гризелда Бланко е била личност, по-голяма от живота. Нейните безмилостни, но разумни тактики са ѝ позволили да управлява империя за милиарди много преди издигането на мъжките наркобарони, които познаваме днес“, казва София през ноември. Към нея се присъединяват още Алберто Гера, Ванеса Ферлито, Алберто Аман, Кристиан Тапан, Диего Трухило, Паулина Давила, Габриел Слойер, Хулиана Мартинес, Мартин Родригес и Хосе Зунига.

Гризелда Бланко се сдобива със световна слава след излизането на документалния филм Cocaine Cowboys през 2006 година. През 2018-а Катрин Зита-Джоунс влиза в ролята на кокаиновата кралица във филма „Кокаиновата кръстница“.

Превъплъщението на Вергара в Бланко е първата ѝ телевизионна роля след „Модерно семейство“. Там тя игра Глория Делгадо-Притчет в продължение на 11 сезона. За работата си актрисата получава четири номинации „Еми“ за най-добра актриса в комедиен сериал от 2010 до 2013 година, както и множество награди. След края на сериала тя се появява в няколко филма, като „Майстор-готвач“ и е озвучавала множество анимации, включително „Емоджи: Филмът“.

Що се отнася до новия ѝ проект, продуцентът му Ерик Нюман казва, че Гризелда Бланко отдавна е била мечта на София и всички в продукцията са щастливи, че тя и партньорите ѝ са избрали екипа му за създаването на сериала. „София е брилянтен талант и нейната страст, комбинирана с фантастичната история и невероятната режисура, означава, че ще имаме един вълнуващ сериал, който да споделим с публиката“, казва той.

Засега „Гризелда“ няма обявена премиерна дата, но със сигурност ще следим изкъсо какво се случва с развитието на снимачния процес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари