IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън и Тейлър Суифт с изненада за феновете

14 февруари 2022 08 40

Записаха обща песен

БГНЕС

БГНЕС

Ед Шийрън и Тейлър Суифт се обединиха, за да изненадат своите почитатели с нова песен. Това потвърди певецът още на червения килим на наградите BRIT Awards, а ето че в края на миналата седмица тя вече е факт и всички могат да я чуят. 

В специален пост в Twitter, изпълнителката сложи край на спекулациите, уточнявайки, че техните последователи ще слушат ремикс на парчето The Joker and the Queen.

„Жокера и кралицата с участието на моята добра приятелка Тейлър Суифт излиза този петък“, написа Шийрън в Instagram, качвайки тийзър към видеото. Разбира се, както и при другите му песни, всеки, който искаше да я види, можеше да го направи, като я запази допълнително.

По време на писането на оригиналната версия на The Joker and the Queen за блокбъстър албума =, Ед се прицелва към Тейлър като перфектния гост вокал към трака и по-късно я кани да записват заедно, съобщават от Орфей Мюзик. 

Двамата изпълнители не си партнират за първи път. Те са приятели от над 10 години и това е тяхната четвърта колаборация. Шийрън пееше в три от парчетата на Суифт. Става дума за Everything Has Changed (от албума Red, 2012 г.), End Game (2017 г., от албума Reputation“ и Run (от Red – новата версия от 2021 г. (версия на Тейлър). Но все пак Тейлър не е пяла за негов проект.

Според специалисти, дуото ще пожъне голям успех със своето съвместно парче, което хиляди фенове чакаха с нетърпение.

The Joker and the Queen е четвъртият сингъл от четвъртия студиен албум на британския изпълнител, който по Коледа пусна песен със сър Елтън Джон. Британският изпълнител успя да продаде над 3 милиона копия по света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари