IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун, какво четеш?

16 март 2022 10 50

Актрисата с интересни предложения в своя литературен клуб

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си Рийз Уидърспун в „Професия блондинка“? Там актрисата играеше младо момиче, което отива в университета, но разбира, че марковите дрехи, обувки и гримът са до време и заляга над учебниците в Юридическия факултет. Така тя доказва, че макар да изглежда като разглезена кифла, тя има планове за бъдещето и може да учи и да се усъвършенства наравно с другите. Днес звездата припомня това на много свои последователи, показвайки какво чете.

Макар да сме свикнали да виждаме русокоската да дава съвети за здравословно хранене или да рекламира някой бранд, от известно време тя е в една друга светлина в социалната мрежа. Развивайки своя литературен клуб също като Камила, Рийз Уидърспун ни дава интересни заглавия за свободното време.

Неслучайно има група в социалните мрежи, наречена „Какво четеш“. Но вместо да се включи с публикация в нея, Рийз Уидърспун споделя в своята страница трилъра, който рекламира този месец.

„Готови ли сте за едно влакче в увеселителен парк, което е The Club?“, пита актрисата и посочва, че действието в книгата, която държи в дърцете си, се развива в частен клуб край бреговете на Англия. И открехва малка част от завесата, добавяйки, че той се намира на частен остров, достъпен само за знаменитости.

„Клубът“ на Елъри Лойд, който е психологически трилър, бе обявен за бестселър от New York Times. Заглавието оглавява списъка от четива, които Рийз предлага на своите последователи до края на март.

Уидърспун с нови предложения всеки месец

Всеки втори вторник от месеца актрисата споделя какви книги препоръчва. Те могат да бъдат открити в нейната лична страница в Instagram. Там има и отдел на литературния ѝ клуб, където има и ексклузивни видеа с авторите на представените заглавия.

Иначе, ако искате да научите повече за начина на живот на усмихнатата звезда, може да потърсите нейната първа книга, която е със заглавие Whiskey in a Teacup.

„Традициите на южните щати характеризират целия ми живот, а разпространението на наследството на юга се е превърнало в нещо като обсесия за мен. Нося юга навсякъде с мен, той е отражение на начина, по който се забавлявам, украсявам дома си или организирам рождения ден на детето ми“, разказва тя за своите корени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари