IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки критиките: Ще има втори сезон на „И просто така...“

25 март 2022 17 50

Продуцентите решиха, че към проекта има интерес

Въпреки критиките: Ще има втори сезон на „И просто така...“

Въпреки многото негативни отзиви и критики от феновете, HBO Max обяви, че ще има продължение на втория сезон на продължението на „Сексът и градът“. И така, Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк се завръщат на екраните с нови истории и приключения.

Според продуцентите това решение е взето поради популярността на първия сезон. „И просто така...“ се превърна в най-гледания и успешен сериал на HBO Max.

„Развълнуван съм, че мога да разкажа повече истории за тези ярки, смели герои, изиграни от тези силни, невероятни актриси. Всъщност всички сме доволни“, каза изпълнителният продуцент на сериала Майкъл Патрик Кинг.

Припомняме, че първият сезон на „И просто така...“ беше придружен от скандали. Това се дължи на факта, че актрисата Ким Катрал, която играе провокативната Саманта Джоунс, отказа да участва в продължението на сериала.

Също в първия сериал умира любимият на Кари Брадшоу, Тузаря, а изпълнителят на тази роля, Крис Нот, вече беше обвинен в поредица от случаи на сексуален тормоз в реалния живот, за което беше бойкотиран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари