IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър: Взех си почивка от Холивуд, за да се погрижа за себе си

30 март 2022 08 30

Носителката на "Оскар" заяви, че е прекала пандемията сред природата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рене Зелуегър се отнася сериозно към ограничаване времето си пред екраните на телефони и компютри.

Носителката на две награди „Оскар“ разказва как е успяла да избяга от социалните мрежи, давайки интервю за списание Harper's Bazaar, на чиято корица застава. Все пак феновете виждат части от живота на Зелуегър, благодарение на приятеля ѝ Ант Анстед, който често публикува видеа и снимки с нея. Самата актриса обаче не е толкова голям фен на социалните мрежи и се опитва да ги избягва възможно най-много.

„Понякога посягам към телефона си чак в 6 часа вечерта“, казва Зелуегър пред списанието. По този начин тя успява да издържи на изкушението да стои в социалните мрежи по цял ден, както го правят много хора. Дори по време на пандемията и изолацията, звездата е успяла да намери други занимания, които да я поддържат в добро настроение и да не вредят на очите ѝ.

„Всеки ден бях навън, строях разни неща или садях цветя. Природата обаче си има свой план и дори с катериците влязохме във война. Аз засадя нещо, те го изровят или пък просто решават да издълбаят дупка в градината ми“, разказва Рене. След като стане време да се прибира у дома, актрисата отново се опитва да избяга от телефоните, като търси други начини да подобри креативността си.

През 2019 година Зелуегър говори за почивката, която си взима от Холивуд в продължение на шест години. Тогава не я виждахме на екран от 2010 до 2016 година. Пред списание People тя обяснява, че бягането от светлината на прожекторите я е научило, че обича да бъде креативна, но далеч от целия свят и шумотевицата на Холивуд.

Същата година актрисата казва пред New York Magazine, че е трябвало да обърне сериозно внимание на психичното си здраве, като това е бил един от основните фактори да прекъсне за малко работата си. „Не бях здрава. Не се грижех за себе си. Аз бях последна в собствения ми списък с приоритети“, казва Зелуегър. Това я кара да се подложи на терапия за първи път в живота си, като успява да се справи с емоциите, които е чувствала след отказването от киното.

„Той посочи, че прекарвам 99% от живота си като публична личност и малко като истински човек. Трябваше да си почина от всичко, за да разбера какво ще правя през следващите години. Трябваше ми малко спокойствие, за да могат идеите да изскочат в главата ми“, казва още актрисата. Допълва, че през периода на почивка от Холивуд е била много щастлива без никой да разбира. Тогава е разбрала, че обича по-спокойния начин на живот и е започнала да се стреми към него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари