IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг: Искам да създавам неща, които ще помогнат на хората

7 май 2022 16 30

Актьорът заяви, че насочва кариерата си към вярата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Марк Уолбърг иска да обедини вярата и кариерата си в едно.

Докато промотира новия си филм Father Stu, който също така и продуцира, актьорът сподели новите си планове за създаване на съдържание, което ще е от полза на публиката. „Мисля, че това е началото на нова глава за мен. Започвам да правя неща, които ще имат значение, които ще помогнат на хората“, казва Уолбърг пред Entertainment Tonight. Допълва, че иска филмите му да имат по-дълбок смисъл и по-висша цел, като голяма част от тях може да бъдат посветени на вярата.

Актьорът, който е католик, казва още, че се надява новият му филм да отвори врата не само за него, но и за всички хора в Холивуд към създаването на по-смислено съдържание. В Father Stu, Уолбърг играе Стюарт Лонг – боксьор, който се превръща в католически свещеник, след като намира нов смисъл в живота. По време на интервюто актьорът говори и за историята на кариерата си, признавайки че напускането му на Холивуд може да се случи по-скоро от очакваното.

Въпреки че е вярващ християнин, Уолбърг сподели в предаването Today, че няма да налага вярата на децата си. Той е баща на 18-годишната Ела, 12-годишната Грейс Маргарет, 16-годишния Майкъл и 13-годишния Брендан, които споделя със съпругата си Риа Дърам.

„Те мислят, че татко им е луд и скучен. Но аз не налагам вярата си върху тях. Те обаче знаят, че не започвам деня си без молитва, не забравям да чета Писанието или да отида на литургия“, казва актьорът. Надява се децата му един ден да последват неговите стъпки, но няма да е разочарован, ако те изберат друг път.

В новия си филм Уолбърг отново доказва колко е отдаден на работата си. Той се подлага на физическа трансформация, наддавайки тегло заради ролята. Въпреки че е можело да яде много неща, актьорът не се е насладил на процеса. Трябвало е да качи 13 килограма за шест седмици, като го постига с яденето на много бургери и сладки неща.

„За съжаление, трябваше да консумирам по 7000 калории в продължение на две седмици, а след това 11 000 калории в продължение на още две седмици“, казва той пред Джими Фалън. Според Уолбърг, надебеляването е било много по-трудно от отслабването, защото е трябвало да се тъпче с нездравословна храна, дори когато не е бил гладен.

Филмът Father Stu се появи в кината на 15 април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари