IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрю Гарфийлд си взима почивка от Холивуд

28 април 2022 17 50

Актьорът заяви, че няма търпение да бъде просто човек

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Андрю Гарфийлд няма да бъдат никак доволни от новината, че актьорът е решил да си вземе необходимата почивка от Холивуд.

След като изминалата година беше изключително натоварена за Гарфийлд, когато той получи и първата си номинация за „Оскар“, сега е време за слизане от сцената. Актьорът изигра някои от най-добрите си роли през 2021 година, включително в „Очите на Тами Фей“ и „Тик, тик... Бум“. Наскоро той се включи и в новия криминален лимитиран сериал на FX, носещ името Under the Banner of Heaven. Гарфийлд обаче споделя, че иска да обърне повече внимание на себе си и решението му е категорично.

Андрю Гарфийлд

Снимка: Getty Images

„Всъщност съм много щастлив и развълнуван да севслушвам в тишината и да не правя нищо. Просто да съществувам“, казва той пред списание People. Допълва, че му трябва време, в което да презареди батериите, за да може да продължи с добрата актьорска игра, която да удовлетворява както публиката, така и него. Той заяви, че се чувства привилегирован от възможността да остане без работа за определен период от време, без да се притеснява за последиците.

Като причина за отказа си от Холивуд, Андрю посочи няколко известни личности, които са го вдъхновили да си вземе почивка от киното. Тук са включени Симон Байлс, която се отказа от Олимпийските игри в Токио, за да предпази психичното си здраве, както и Кендрик Ламар, който през май ще пусне първия си албум от дълго време насам.

„Наистина се възхищавам на всеки, който може да преодолее изкушението винаги да бъде на върха. Някой, който може да създаде свой ритъм и винаги той да движи музиката“, казва Гарфийлд. Засега той няма планове за бъдещето и не знае точно кога ще се завърне на екрана. Единствената му цел е следващите му проекти да бъдат по вкуса му и да докоснат публиката по уникален начин.

Андрю Гарфийлд

Снимка: Getty Images

Когато беше попитан дали почивката му ще е просто лека ваканция или ще бъде по-дълга, Гарфийлд заяви, че би искал да си почине. „Просто искам да легна и да не мисля за нищо. Да гледам работата на други хора, да слушам музика, да бъда с приятели и да ядем бургери. Просто да бъда човек“, казва още той.

Първите два епизода от сериала Under the Banner of Heaven вече може да бъдат гледани по FX и Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари