IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт ще прави паранормално предаване с представители на ЛГБТ общността

10 юни 2022 17 50

Актрисата иска с нея да се свържат историци, ясновидци и други хора с паранормални възможности

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт се обръща за помощ към своите приятели с паранормални възможности, но този път не говорим за вампирите от семейство Кълън.

Актрисата се появи в социалния профил на фризьора Си Джей Ромеро с молба към всички, които искат да я чуят. Кристен сподели видео, в което казва, че заедно с Ромеро и продуцентската компания Scout ще правят най-забавното, най-гейското и подходящо за хората със различна сексуална ориентация призрачно шоу. По думите ѝ, те търсят представители на ЛГБТ общността, които са ловци на духове, медиуми, ясновидци и историци, които имат желание да участват в проекта.

Съвсем нормално феновете бяха повече от развълнувани от новината. Първо, защото Кристен Стюарт няма профил в социалните мрежи, и второ, защото компанията Scout е създала предавания като Queer Eye, Legendary и The Hype. Освен феновете, колеги и приятели на Стюарт също бяха развълнувани от новината. Колегата ѝ от „Здрач“ Тейлър Лаутнър коментира „Да го направим“, а Деми Ловато написа „О, Боже, ДААА!“.

Някои от коментиращите дори вече изявиха желание да участват. Приятел на Деми Ловато написа „Може ли с Деми Ловато да кандидатстваме?“, а журналистът от E!News заяви, че шоуто ще бъде доста забавно.

Кристен за първи път сподели за плановете си да прави предаване за духове в интервю пред New Yorker. Тя описа предаването като „паранормално място за хора с различна сексуална ориентация“. Актрисата обясни, че „гейовете обичат красиви неща, защото ще се насочим към нещо страшно“.

Стюарт вече все по-често изявява желание да бъде зад камера. Това обаче не ѝ пречи да се справя чудесно и пред нея, като с ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“ и тази на Тимлин в „Престъпления на бъдещето“. В допълнение към създаването на паранормално риалити, тя ще адаптира за големия екран мемоара „Хрониките на водата“.

Засега няма точна дата за започването на снимките на шоуто на Кристен, но със сигурност то ще присъства в списъка с гледания на много хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари