IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън се завръща в света на „Игра на тронове“

27 юни 2022 14 50

Писателят Джордж Мартин споделя повече за новия сериал на HBO

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Феновете на Кит Харингтън и Джон Сноу може да ликуват, след като вече официално е ясно, че ще има сериал за героя от „Игра на тронове“.

Писателят Джордж Мартин, който създава цялата поредица на хартия, сподели повече детайли около новия проект и колко всъщност е въвлечен Кит Харингтън в написването на сценария. „Честно казано, нямам много свободно време днес, но ще си направя, тъй като съм засипан с коментари относно сериала за Джон Сноу. Та... да, в момента се развива поредица за Джон Сноу“, написа Мартин в своя блог.

Авторът потвърди, че сериалът ще се казва само „Сноу“, като допълни, че той се развива заедно с останалите проекти от фантастичната поредица. Мартин обаче посочва, че цялата информация е изтекла нелегално, тъй като от HBO все още не са направили официално съобщение относно „Сноу“.

Тъй като от телевизията му забраняват, Мартин не сподели повече детайли около новия сериал. Все пак той посочи, че Емилия Кларк е споменала за няколко особености, включително че самият Кит Харингтън е измислил идеята. На 23 юни актрисата, която играе Денерис в „Игра на тронове“, каза пред BBC, че колегата ѝ е въвлечен в историята още от самото начало. „Това, което ще гледате, надяваме се, ако се получи, е с печат от Кит Харингтън“, казва още Кларк. Мартин потвърди, че актьорът е създал свой екип, включително писатели и продуценти, с които се е срещнал в дома си в Санта Фе.

Авторът обаче предупреди феновете да не се вълнуват много за „Сноу“, както и за останалите проекти в развитие – „100 хиляди кораба“, „Морската змия“ и „Плетеният рицар“, тъй като те все още не са получили зелена светлина от HBO. По този начин не е сигурно дали и кой от тези сериали ще се появи на екран, както и кога. „Вероятността и четирите да бъдат избрани за ефир, макар че много ми се иска, е много малка“, казва Мартин.

Ако HBO все пак избере някой от тези проекти за продуциране, не очаквайте и пълното събиране на актьорите от „Игра на тронове“. Емилия Кларк е категорична, че дните ѝ като Денерис са приключили, а Мейзи Уилямс, която игра Аря Старк в продължение на осем сезона, каза, че вече ще се наслаждава на поредицата само като зрител.

Желанието ѝ ще се сбъдне съвсем скоро, когато предисторията „Домът на дракона“ ще излезе на екран на 21 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари