IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс се присъединява към актьорския състав на „Мадам Уеб“

1 юли 2022 08 40

Премиерата на филма е насрочена за 7 юли 2023 г.

Снимка: БГНЕС

Ема Робъртс се присъедини към актьорския състав на „Мадам Уеб“. Актрисата така ще си партнира с Дакота Джонсън и Сидни Суини. Режисьор е С. Дж. Кларксън (Декстър).

В комиксите Мадам Уеб е изобразена като възрастна жена, която е свързана със система за поддържане на живота, подобна на мрежа.

Поради възрастта и здравето си героинята никога не се е борила със злодеите. Въпреки това, според Deadline, поради своите екстрасензорни способности, тя е версията на Sony на Доктор Стрейндж.

Това обаче все още са предложения и сюжетът на предстоящия проект не е разкрит. Кой герой ще играе Робъртс, все още не е известно.

Освен Ема Робъртс, в снимачния процес участват Тахар Рахим, Исабела Мърсед и Селест О'Конър. Дакота Джонсън от своя страна ще изиграе главната роля във филма.

Припомняме, че в началото на февруари Дакота Джонсън потвърди участието си в снимките на филма за „Мадам Уеб.“ Това ще бъде първият женски самостоятелен проект в супергеройската вселена на Sony, която включва също трилогията Spider-Man, двете части на Venom и предстоящия Morbius.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари