IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няколко дни в рая: Ема Робъртс по бански

13 февруари 2022 10 30

Моделът на актрисата е по актуален тренд

БГНЕС

БГНЕС

Ема Робъртс се справя отлично с раздялата. Актрисата сякаш иска да ни покаже, че за нея животът продължава. И ако съдим по последните ѝ снимки, тя се забавлява по бански с приятели, вместо да си стои вкъщи и да тъгува за провалената връзка с Гарет Хедлунд.

Актрисата се отбеляза от луксозно място в Коста Рика, което предлага така наречения устойчив туризъм.

Ема е споделила как си прекарва свободното време – като събира слънчев загар и чете книга.

Последователи на звездата веднага отбелязаха, че банският ѝ от две части е на марката Annie. Той е оребрен, тъмнорозово, което пък накара някои специалисти по психология на цветовете да заключат, че нюансът се свързва с нежност, сантименталност, но и незрялост и чувство на самота.

Според някои, кадърът по бански е от почивката на Робъртс в планините Таламанка от края на януари. Там тя показа как плува в открит басейн сред дърветата.

„Най-великолепната обстановка, най-милите хора, най-умопомрачителните преживявания, нямам търпение да се върна!“, сподели тогава тя.

Бившият на актрисата има проблеми с алкохола

Докато Ема Робъртс се опитва да започне начисто с детето си от Гарет Хедлунд, той сякаш има нужда от помощ. Малко след като двамата потвърдиха, че вече не са заедно, той бе арестуван в нетрезво състояние.

Според близки до актьора, той неведнъж прекалявал с алкохола и дори през 2020 г. се ударил с колата си, след като се качил да кара пиян. Тогава дрегерът показал 3.6 промила, а след катастрофата Хедлунд е даден на съд и започва домашно лечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари