IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп в опасна близост с The Weeknd

18 юли 2022 17 50

Има ли нещо романтично между двамата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Лили-Роуз Деп попадна в прегръдките на The Weeknd, което накара целия интернет да полудее.

Преди обаче да си помислите, че двамата имат връзка, бързаме да ви кажем, че става въпрос за новия проект на Сам Левинсън, който е създателят и на сериала „Еуфория“. Той прави лимитираната поредица „Идолът“, която скоро трябва да направи премиерата си по HBO. Преди това обаче от компанията пуснаха първия официален трейлър, само ден след като беше показан по време на концерта на The Weeknd в Ню Джърси. Това беше и една от първите спирки от турнето After Hours Til Dawn.

В „Идолът“ Лили-Роуз играе изгряваща попзвезда на име Джоселин, докато The Weeknd се превъплъщава в гуру за самопомощ и лидер на култ. В трейлъра те споделят интимни сцени в звукозаписно студио и също така се гушкат, докато шофират ретро кабриолет.

„Защо просто не бъдеш себе си?“, пита The Weeknd, докато двамата седят в претъпкана закусвалня, на което Деп отговаря „Защото нищо, свързано с мен, няма значение“. От трейлъра става ясно, че двамата герои ще развият сложна връзка, като на зрителите се обещава, че това ще бъде една от най-неуважителните любовни истории в цял Холивуд. Снимки от сериала потвърждават твърдението.

Режисьорът на проекта е Ейми Займец, най-известна с The Girlfriend Experience и Atlanta. Тя ще ръководи всичките шест епизода на „Идолът“, както и ще бъде част от продуцентите.

„Когато много талантливите The Weeknd, Реза Фахим и Сам Левинсън ми представиха „Идолът“, беше ясно, че техният подривен, разобличаващ поглед към култа към музикалната индустрия не прилича на нищо, което HBO е правил досега“, казва вицепрезидентът по програма Франческа Орси. Допълва, че след обединяването на силите между Джо Епщайн и Ейми Займец, една мечта е започнала да става реалност.

Това е първата телевизионна роля на Лили-Роуз, известна още като певица, модел и дъщеря на Джони Деп. The Weeknd прави своя официален актьорски дебют в сериала, който създава съвместно със Сам Левинсън и Реза Фахим. Другите участващи в проекта са Трой Сиван, Деби Райън, Райчъл Сенот, Стийв Зисис, Хари Неф, Джулибет Гонзалес, Ан Хеч и Елизабет Бъркли.

Засега от HBO не са оповестили точна дата за премиерата, но обещават, че тя ще бъде съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари