IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Камерън обяви снимането на „Аватар 4“

19 септември 2022 08 40

„Знам, че всички го очакват с нетърпение“, заяви режисьорът

Снимка: БГНЕС

Добра новина за феновете на научната фантастика. Създателят на филмите от франчайза „Аватар“ Джеймс Камерън обяви началото на снимките на четвъртата част от сагата.

Ден преди това се проведе изложението Disney D23 Expo, където Камерън беше поканен. Поради неизвестни обстоятелства режисьорът не успя да присъства лично на събитието, но все пак остави видео съобщение за феновете, в което сподели подробности за бъдещи филми.

Оказва се, че в момента текат снимките на третата част от франчайза, Avatar: The Way of the Water или Avatar 2 сега преминава през етапа на постпродукция в очакване на премиерата.

Между другото, шоуто вече ще се проведе тази година на 16 декември. Според Камерън процесът на подготовка на втората част за показ „върви добре и без проблеми“. „Изключително съм щастлив, че почти приключихме с втората част. Знам, че всички очакват с нетърпение това“, каза Камерън.

Припомняме, че в продължението на „Аватар“ създателите ще представят пълноценно семейство на Джейк и Нейтири: техните деца и съвместен живот. Събитията в продължението ще се развиват 10 години след първата част, заснета през 2009 г. Работата по филма стартира още през 1994 г.

Филмът успява да се превърне в най-доходоносния в историята на киното и стои на върха 10 години – от появяването му до 2019 г., когато е победен от „Отмъстителите:Краят“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари