IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес през сълзи: Не бих променила живота си

25 септември 2022 15 00

Първият трейлър на документалния й филм вече е тук

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес позволява на феновете да надникнат в живота й, за да видят висотите и паденията на славата

Младата изпълнителка пусна първия трейлър на предстоящия си документален филм, озаглавен "Умът ми и аз", който ще разказва за шест години от живота й. Продукцията е съвместна с Apple TV+ и ще излезе на екран през ноември. Краткият клип също така беше публикуван в Instagram, където Гомес написа, "Умът ми и Аз. Понякога не се разбираме и е трудно да дишам... Но не бих променила живота си"

В трейлъра феновете виждат 30-годишната актриса и изпълнителка в няколко различни ситуации, където тя се усмихва, смее се и избухва в сълзи. "След години под светлината на прожекторите, Селена Гомес постига невъобразима слава. Но веднага щом достига нови върхове, неочакван обрат я дърпа към тъмнината. Уникалният необработен и интимен документален филм разкрива шест години от нейното пътуване към нови светове", гласи официалното описание на проекта. 

Филмът, който трябва да направи своята премиера на 4 ноември, е режисиран от Алек Кешишян, който се занимава и с документалната история на Мадона, "Мадона: Истина или се осмеляваш", през 1991 година. 

Миналата седмица Гомес повиши интереса на феновете, споделяйки видео, в което се разкрива името на проекта. През юли пък, след като навърши 30 години, изпълнителката си спомни за уроците, научени в 20-те й години. Пише, че последните 10 години са били приключение през добри, трудни и красиви моменти, които няма да забрави. "Всеки един от тях ме оформи в човека, който съм днес", пише още Гомес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Допълва, че все още се учи, но е много по-сигурна относно това, което иска и това, което има значение. "Сега съм човек, който е благодарен за всеки един подарък и урок, получени по пътя. Вървя напред, окуражена от толкова много силни и овластени хора около мен. Искам да направя всичко възможно, за да взема постепенно хубавото и трудното и да ги превърна в нещо страхотно за мен", казва още звездата. 

През май тя говори и за психичното си здраве, споделяйки че се е почувствала по-свободна, когато е имала възможността да разкрие проблемите си. "Насочвайки вниманието към психичното здраве чрез медиите или по друг начин може наистина да помогне", категорична е Гомес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

По думите й, подобна тема не трябва да бъде приемана като срамна, а да се превърне в нещо нормално по целия свят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари