IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщите на звездите: Селена Гомес показа лятната си вила

22 август 2022 08 30

В нея са снимани епизоди от „Хана Монтана“ и „Големите малки лъжи“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Може официално да добавите и екскурзовод към дългия списък с професии на Селена Гомес.

30-годишната изпълнителка, актриса, продуцентка и кулинарка позволи на феновете да надникнат в дома ѝ в Малибу, който се използва за тазгодишните снимки на четвъртия сезон от кулинарното ѝ предаване Selena + Chef. То вече направи своята премиера по HBO Max, а Гомес ще получава професионални съвети за готвене от известни имена в бранша като Маркъс Самюлсън, Падма Лакшми, Рой Чой, Хосе Андреас и Къртис Стоун.

Къщата може да ви изглежда доста позната, особено ако сте израснали с Disney Chanel или пък сте почитатели на минисериалите на HBO. Имотът всъщност се е използвал в миналото за снимки на сериала „Хана Монтана“, като именно там живееше Хана Монтана (Майли Сайръс) с цялото си семейство. Отделно, къщата беше отново превърната в снимачна площадка преди няколко години, като служеше за дом на Маделейн – героинята на Рийз Уидърспун в „Големите малки лъжи“.

Сега вилата в Малибу ще се превърне в основната кухня на Селена Гомес, която, както Майли Сайръс, става известна от Disney Chanel.

„За мен е било мечта да бъда тук. Ще започна с всекидневната, защото тази част е като щаб квартира на къщата. С приятелите ми обожаваме да седим тук, да гледаме филми и да си почиваме“, казва изпълнителката във видео, в което разхождаше феновете из къщата.

Във всекидневната има кръг от зелени столове, който е наречен „кръгът на говоренето“. Намира се до огромни френски прозорци, които гледат точно към океана.

Гомес също така показа и една уникална част от къщата – мястото, където се намира бурканът „оки-доки“. Казва, че трябва да слага по долар в него всеки път, когато изрече фразата „Защото е тъпо“.

Докато показва отворената кухня на дома, тя обяснява, че тъй като това не е нейната домашна кухня, ѝ е било интересно да я опознае. След това изпълнителката разкри камерите, които са разположени в стаята, включително go-pro, монтирана над печката, за да заснеме всичко, което прави. По думите на Селена, тази камера е полезна, когато готвачите, с които работи, разговарят с нея чрез видео, вместо да присъстват на живо. По този начин те могат да видят всичко, което се случва в кухнята.

Стаята също така е оборудвана с много студийни светлини, които, според Гомес, са чудесни за TikTok и селфита.

От кухнята Селена може да излезе на верандата, преминавайки през огромни стъклени врати. „Това е даденост. Не мога да бъда по-щастлива, че в крайна сметка заснехме четвърти сезон тук“, казва тя. Допълва, че по този начин е имала възможност да направи шоуто по-красиво, но така и да прекара малко време със семейството си. Предишните сезони се снимаха в личния дом на Гомес в Лос Анджелис.

Къщата на плажа, която може да се похвали със седем спални и осем бани, беше представена и като дом на Маделин Макензи в „Големите малки лъжи“. Връзката обаче с „Хана Монтана“ е много по-специална, тъй като именно в детския сериал Гомес прави дебюта си в телевизията. През 2007 година тя влиза в ролята на попзвездата Микайла, която враждува с Монтана. По-късно Селена получава собствен сериал – „Магьосниците от Уевърли Плейс“.

Главните гост готвачи в този сезон на Selena + Chef също ще включват Адриен Читъм, Девън Франсис, Гордън Рамзи, Кристен Киш, Лудо Лефевр, Мати Матесън, Ник ДиДжовани, Паола Велес, Прия Кришна и Рейчъл Рей.

Нови епизоди от Selena + Chef ще излизат всеки четвъртък до 1 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари