IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти трикове: Контуриране на лицето по примера на Селена Гомес

20 август 2022 15 00

Методът е лесен, но ефективен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Трикът на Селена Гомес за контуриране на лицето може би е това, от което всички се нуждаем в разкрасителните си процедури.

Основателката на козметичната марка Rare Beauty наскоро сподели още един полезен клип в социалната мрежа TikTok, където вече има над 42 милиона последователи. В него тя демонстрира продуктите и техниките, които използва в рутината си за гримиране. По типичен за себе си начин, Гомес демонстрира ежедневна визия, която начинаещи и професионалисти биха могли лесно да пресъздадат.

Въпреки това, имаше един момент от урока, който наистина се открояваше от рутината – простият, но ефективен трик за контуриране на лицето.

@selenagomez Morning routine before make up! @Rare Beauty ♬ my hair - Ariana Grande

След като нанесе фон дьо тен, коректор и уплътни веждите си, Селена грабна бронзиращия стик от своята марка, който се слави, че създава бърз и видим слънчев блясък с гладко покритие. За да извае лицето си, изпълнителката плъзна кремообразния продукт под скулите, по челото и под челюстта си.

И тук идва нейният лесен трик за красота.

@selenagomez @Rare Beauty #rarebeauty ♬ Problem With You - Sabrina Claudio

Селена разнесе бронзанта с движения нагоре по лицето, за да създаде повдигащ ефект. След това, тя използва малка четка, която натърка върху стика, за да нанесе продукта и върху клепачите си, което не само ги дефинира, но и добави измерение към цялостния външен вид.

Изпълнителката завърши трика си с контурирането, като постави хайлайтър по високите точки на лицето, включително слепоочията, веждите и горната част на скулите. Фиксираща пудра и червило в нюд цвят съставиха целия външен вид.

Въпреки че Селена е известна с това, че публикува откъси от рутината си за красота в социалните медии, тя също така не се страхува да обсъжда лични теми с феновете си. За да отпразнува 30-ия си рожден ден през юли, звездата разсъждава върху уроците, които е научила през годините.

„Моите двадесет години бяха пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя. Всеки от тях ме оформи в човека, който съм днес“, написа тя на 25 юли. Допълни, че в момента върви напред, насърчена от силните и самоуверени хора около себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари