IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се ядоса на идеята Мили Боби Браун да я играе: Още не съм мъртва!

11 ноември 2022 08 40

Съвсем ясно е, че съм погребана от дълго време, възмути се певицата

Снимка: БГНЕС

Наскоро Мили Боби Браун обяви желанието си да играе Бритни Спиърс в биографичен филм. Актрисата е запален фен на попзвездата. Освен това Мили призна, че историята на Бритни „резонира“ с историята на нейния собствен живот: „Искам да играя истински човек. Мисля, че за мен това би била Бритни Спиърс.“ обясни тя в „Шоуто на Дрю Баримор“. „Чувам обърканите ѝ думи и въпреки че не я познавам, докато гледам снимките ѝ, се чувствам така, сякаш мога да разкажа нейната история по правилния начин“, обясни актрисата.

Браун намекна, че се чувства по сходен начин с Бритни. Самата тя напусна Twitter през 2016 г. непосредствено след излизането на първи сезон на Stranger Things. Именно там изгря звездата ѝ, а след това актрисата изпълнява и главната роля в двете серии на „Енола Холмс“.

Браун коментира още, че ако това стане, историята на певицата щяла да е първи различен поглед от този, представен в таблоидите и документалните филми.

Спиърс преживя доста драми в личния си живот. След като се срина психически, децата ѝ бяха предадени в ръцете на бившия ѝ съпруг Кевин Федерлайн. Животът ѝ продължава да бъде следен под лупа, а и тя самата го показва често в социалните мрежи. Бритни дълго време бе под опеката на баща си, който се грижеше за финансовото ѝ състояние до миналата година. Певицата от своя страна още недоволства към близките си, които по думите ѝ, са се възползвали от нейните пари.

Но вместо да е поласкана от идеята да се снима филм за живота ѝ, певицата реагира изключително негативно на идеята. Звездата подчерта, че има още какво да прави с думите: „все още напред“.

„Хей, още не съм умряла! Не мисля, че сега е подходящият момент да се правят филми за мен. Въпреки че е ясно, че съм погребана отдавна “, каза Бритни грубо в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари