IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Гринт е готов отново да играе в „Хари Потър“

31 януари 2023 10 40

Той заяви, че е израснал с персонажа си Рон Уизли

Снимка: БГНЕС

„Хари Потър“ и до днес остава един от най-мистериозните и обсъждани филми. Това не е просто поредица, а цял учебник за приятелството, отношенията с близките и трудностите, които дебнат на всяка крачка.

Преди дни Рупърт Гринт направи много гръмко изявление, в което призна, че е готов да се завърне в ролята на Рон Уизли в продължението на филма за Хари Потър.

Според звездата този герой има голяма роля в живота му и той няма нищо против да влезе отново в образ. „Мисля, че ако моментът беше подходящ и другите също се върнат, определено щях да преразгледам позицията си. Това е важен персонаж за мен. Израснах с него. Някак станахме един човек. Чувствам се и като негов защитник“, добави Гринт.

Между другото, последната част от поредицата филми за мистериозния магьосник излезе през 2011 г. под заглавието „Хари Потър и даровете на смъртта. Част 2“.

Вторият филм за даровете на смъртта е заснет паралелно с първия, така че усещането за цялост на последната глава от приключението Хари Потър е запазено.

Впрочем Гринт явно е променил мнението си за поредицата, защото в подкаста на Дакс Шепард преди време заяви: „Имаше моменти, в които се задушавах, защото си беше доста напрегнато преживяване, което се случваше всеки ден в продължение на 10 години“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари