IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн отмени турнето, благодари на феновете за лоялността

2 февруари 2023 15 00

Певецът е забелязан в Санта Моника с бастун и придружител

БГНЕС

БГНЕС

Ози Озбърн обяви, че отменя турнето си и всички оставащи концерти от него заради здравословното си състояние. По думите на музиканта, той не може да продължи с дългите пътувания, защото след операцията на гръбначния стълб не е „физически способен“. Малко след това той бе залян с благопожелания за скорошното му оздравяване.

Бившият фронтмен на групата Black Sabbath трябваше да пее за феновете си във Великобритания и Европа, където да промотира своя 13-и самостоятелен албум.

„Това може би е едно от най-трудните неща, които някога трябва да споделя с моите верни фенове. Както може би всички знаете, преди четири години претърпях голям инцидент, при който получих увреждане на гръбначния стълб. Моята единствена цел беше да се върна на сцената“, написа той в социалните мрежи.

По думите на Ози, той все още не е загубил гласа си и няма проблем да пее, но физически не може да издържи да стои на крак дълго време. След три интервенции, лечение със стволови клетки и физиотерапия, тялото на музиканта все още е слабо и затова е по-добре да не продължава със сценичните си изяви.

„Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото време, но... осъзнах, че не съм физически способен да участвам в предстоящото си турне в Европа/ Великобритания, тъй като знам, че не мога да се справя с пътуването, добави Озбърн“.

Може да направи онлайн концерти

Все пак звездата не изключва възможността да пее пред публика чрез алтернативни начини, с което даде надежда на феновете, че може да го чуят чрез новите технологии, например чрез онлайн концерт от дома му.

„Екипът ми в момента измисля идеи къде ще мога да пея, без да се налага да пътувам от град на град. Искам да благодаря на моето семейство, моята група, моя екип, моите дългогодишни приятели, Judas Priest, и разбира се, на моите фенове за тяхната безкрайна отдаденост, лоялност и подкрепа и за това, че ми дадоха живот, който никога не съм мечтал, че ще имам. Обичам ви всички…“, обясни още той.

Озбърн с бастун и придружител в Санта Моника

Малко след като обяви, че се оттегля от сцената, Ози бе забелязан с екипа си в Санта Моника. Фотографи са уловили как той слиза от колата си с помощта на бастун и придружител, като се придвижва бавно.

74-годишният музикант обяснил пред папараците, че се чувства добре и дори показал знака за мир с ръката си, позирайки пред тях, пише Daily Mail.

Припомняме, че походката на рокаджията се промени след като беше диагностициран с болестта на Паркинсон преди четири години. През последните няколко се бори с различни здравословни проблеми.

Шарън Озбърн: Бях в безсъзнание 20 минути и никой не знае защо

Ози Озбърн на 70: Остави бастуна за бавен танц с Шарън

Блага вест: Кели Озбърн роди първото си дете

Озбърн трябваше да започне европейското си турне през май, като първоначално то бе насрочено за 2019 г. След това, заради неговото състояние, то бе пренасочено цели три пъти.

Последното турне на легендарния изпълнител беше през декември 2018 г.

През 2019 г. Ози падна в дома си, след което влоши старо нараняване на врата от инцидента му с четириколка през 2003 г. Тогава лекарите съобщиха, че може да остане парализиран за цял живот, ако не започне незабавно лечение. Тогава се наложи да се подложи на операция на гръбначния стълб, след което започна да ходи с бастун. Последваха още две.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари