IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Озбърн: Бях в безсъзнание 20 минути и никой не знае защо

8 януари 2023 13 30

Водещата говори открито за здравословните си проблеми, които изпита по време на снимки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Озбърн все още не знае защо е припаднала на снимачната площадка на предаването Night of Terror, което снима заедно със сина си Джак. Всичко се случва на 16 декември, но засега нито лекарите, нито водещата могат да назоват причината за здравословния проблем.

Съпругата на Ози Озбърн беше по спешност закарана в болница в средата на миналия месец, след като се почувствала зле по време на работа. Според различни източници, инцидентът се случва по време на снимките на епизод от предаването Night of Terror, което се води от Джак Озбърн. По това време той сподели с феновете си, че майка му е била прегледана и изпратена вкъщи, като заяви, че ще я остави тя да разкрие повече детайли по случая, когато е готова.

На 19 декември Озбърн сподели само, че се чувства добре и вече е у дома, като благодари на всички за добрите пожелания. Тя получи множество окуражаващи думи от фенове, приятели и роднини, включително и Аманда Клотс, която изрази благодарността си, че всичко е наред. Тогава обаче водещата все още не беше решена да сподели повече подробности около състоянието си.

Очевидно Шарън вече е готова, след като говори за здравето си по време на епизод от предаването си The Talk. „Беше най-странното нещо – снимах и изведнъж ми казаха, че съм била в безсъзнание за 20 минути. Била съм в болница. Отидох в болница, след това в друга, направих си всички тестове в следващите два дни, но никой не успя да ми даде диагноза“, каза тя по телевизията.

Здравословните проблеми на водещата идват, след като тя даде положителен тест за коронавирус през май миналата година заедно с дъщеря си Кели и съпруга си Ози. Това е вторият път, в който Шарън преминава през болестта, като през декември 2020 година дори беше приета за кратко в болница.

През последните години Шарън обръща повече внимание на съпруга си, който страда от болестта на Паркинсон и трябваше да се подложи на сериозна операция през юни, която, по думите му, е щяла да определи остатъка от живота му. По това време Шарън летеше между Великобритания и Лос Анджелис, за да може хем да води предаването си, хем да се грижи за Ози. Имаше периоди, в които тя се появяваше виртуално като водеща, за да бъде по-близо до съпруга си.

„Той претърпя сериозна операция и аз трябва да бъда до него. Това наистина ще определи остатъка от живота му“, категорична бе Шарън. Тя обаче не сподели повече детайли за състоянието на съпруга си, нито на каква процедура се е подложил той.

През миналия октомври водещата говори малко повече за болестта на Паркинсон, с която съпругът ѝ живее от 2003 година. „Изведнъж животът ти просто спира. Всичко познато изчезва“, каза тя в документалния филм Paxman: Putting Up with Parkinson's. Допълва, че винаги, когато погледне към Ози, сърцето ѝ се къса, защото знае, че той преминава през най-ужасните неща.

Ози и Шарън Озбърн празнуват 40 години заедно

Показват любовта между Ози и Шарън Озбърн на екран

Шарън Озбърн: Не мисля, че пълните жени се чувстват добре в тялото си

Шарън и Ози отбелязаха 40 години брак миналия юли. В допълнение на 38-годишната Кели, която роди преди няколко дни, двойката има още две деца – 39-годишната Ейми и 37-годишният Джак. Освен това те са баба и дядо на общо пет внуци, като четири от тях са от единствения им син.

Въпреки че се говореше за ново риалити шоу, което да разказва за живота на семейство Озбърн, Ози бе категоричен, че вече не иска да се снима. Засега не е ясна съдбата на проекта, който трябваше да се появи на екран през миналия септември. 10-те епизода трябваше да проследят завръщането на семейство Озбърн от Америка във Великобритания.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари