IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп натрупа състояние, продавайки свои картини

8 март 2023 10 50

Звездата си купи антики от пазар в Лондон

БГНЕС

БГНЕС

Джони Деп натрупа състояние от близо 4,5 милиона паунда, продавайки своите картини. Само за изминалата седмица той се е разделил с няколко портрета на покойни звезди. Като само един от тях струва 4 500 паунда.

По данни на Daily Mail, поредица от лимитирани издания на реге звездата Боб Марли, писателят Хънтър С. Томпсън и актьорите Хийт Леджър и Ривър Финикс, са били пуснати за продажба в началото на март. Но те не се задържали дълго в галерията за изящни изкуства Castle в Ковънт Гардън в Лондон, защото бързо намерили своите нови собственици.

За пет дни и четирите цветни картини на Деп са били разпродадени. Така той получил 17 500 паунда за всичките, което си е голяма печалба.

Портретите на известните личности, които вече не са сред живите, са част от втората изложба на Джони в Обединеното кралство. Тя носи името „Приятели и герои“.

През юли 2022 г. холивудската звезда показа картини с ликовете на легендарния Боб Дилън, актрисата Елизабет Тейлър, които също бяха разпродадени светкавично – само за няколко часа.

Изкуството носи добри доходи на Джони Деп

Британското издание е пресметнало, че бившият мъж на Амбър Хърд е припечелил близо 8 милиона паунда от своето изкуство. Тази сума той получил чрез продажби през последните осем месеца.

По думите на актьора, хората като че ли се интересуват повече за това какво прави извън работата си в киното, а именно да рисува и колекционира антики. Той посочва, че за него е доста вълнуващо да срещне техните положителни отзиви за нещо, което прави за първи път.

Деп не крие, че обича да пътува из Европа в търсене на вдъхновение. И Лондон е едно от местата, в което намира страхотна творческа среда.

В продължение на много години се придържах стриктно към ежедневната си работа във филмовия бизнес, въпреки че винаги имах нужда да избягам в празен лист хартия, независимо дали става дума за писане, рисуване или рисуване на празно платно“, споделя Джони, който се чувства удовлетворен, рисувайки.

Актьорът кацна с хеликоптер в Лондон, за да си купи антики

Именно влечението към изкуството кара Джони Деп да отиде до Линкълншър, Великобритания. За да си купи антики от местен пазар, той лети с хеликоптер.

По данни на британски медии, 59-годишната звезда от „Карибски пирати“ е бил разведен лично из битака, за да си избере каквото поиска.

„Той си купи много странни предмети – стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си.“ Това споделя Робърт Милър, който е собственик на пазара за антики.

Завръщането е факт: Първи снимки на Джони Деп като крал Луи XV

Сагата официално приключи: Амбър Хърд и Джони Деп се разбраха

Само той липсваше: Джони Деп влиза в модата заради Риана

Деп обзавежда новия си дом

Джони купил три китари на покойния музикант Джеф Бек. И дори седнал и посвирил на една от тях. Харесал си и ваза с череп, нарисуван на нея.

Мъжът разкрил пред медиите, че му съобщили, че в 16 часа ще пристигне специален гост, който искал да разгледа необезпокояван от околните. Ала той дори не предполагал, че става дума за Джони Деп.

„Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен и успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си“, казва още представителят на антикварния център, който е един от най-големите в Европа. Той все пак е споделил няколко публикации със звездата, за които най-вероятно е получил разрешение.

Предполага се, че актьорът пазарувал за новия си дом в британската столица, който обзавежда в момента.

Междувременно в социалните мрежи изтекоха снимки на неговата обиколка. На тях той е облечен в оръфани панталон и риза, целите опръскани с мастило. На ръцете пък му се виждат шарени плетени ръкавици.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари