IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън участва в кастинг за роля в новия филм за Джеймс Бонд

12 юни 2023 10 50

Актрисата не призна дали е избрана

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън разкри, че се е явила на прослушване за следващия филм за Джеймс Бонд, след като продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън я видели да води филмовите награди БАФТА през 2022 г.

Звездата от Pitch Perfect беше на филмовия фестивал в Кан, за да представи режисьорския си дебют The Deb – адаптация на големия екран на австралийската музикална комедия. Пред Variety Уилсън обсъди смяната ѝ на режисьорското място и разсъждава за безметежните си задължения на водеща на наградите БАФТА.

Уилсън обясни, че е трябвало да изчисти някои шеги, свързани с Бонд, с продуцентите преди наградите. „Това, което беше наистина готино, беше да се явя на прослушване за Бонд“, каза Уилсън, която подчерта, че ролята, за която е отишла, всъщност не е на Джеймс Бонд, а на друг герой от филма. Прослушването се е състояло миналата година, макар че звездата не се ангажира да каже дали е получила ролята.

Следващата част от известния франчайз в момента е в етап на писане на сценарий. Миналата година Броколи и Уилсън заявиха пред Variety, че намирането на новия Бонд „не е просто кастинг на актьор за филм. Става дума за преоткриване.“ Един от често обсъжданите фаворити за ролята е Арън Тейлър-Джонсън.
Уилсън заяви, че воденето на наградите БАФТА е било едно от „най-трудните участия“, които е правила, поради промените в сценария в последния момент часове преди началото на шоуто.

„Това е един от най-трудните концерти – каза Уилсън, – защото два часа преди това организаторите казаха: „Нека просто да променим всичко“. Така че трябваше да се кача там и да се справя. В това шоу имаше толкова много хаос. Определени хора не дойдоха, а после промениха реда на шоуто.“

Уилсън допълни, че тези неща остават неразбрани за хората, тъй като когато гледат шоуто, те не знаят, че два часа по-рано половината от сценария е бил изхвърлен и всичко е започнало отначало.

„Бях буквално в гримьорната си в Роял Албърт Хол и си мислех: „Какво да напиша? Какво да напиша?“ Късметлийка съм, че имах опит в живия театър.“

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари