IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън заведе дъщеря си на плаж за първи път

30 март 2023 17 50

Актрисата показа как двете плуват в океана

БГНЕС

БГНЕС

Ребъл Уилсън заведе дъщеря си на плаж за първи път. Актрисата, която е майка от четири месеца, сподели умилителна снимка на двете от водата.

„Първото плуване на Ройси в океана“, написа звездата в Instagram.

На кадъра виждаме Ребъл да държи в ръцете си момиченцето, родено чрез сурогатна майка. И двете са с розови екипи за плуване.

Парис Хилтън, както и много други приятели на Уилсън в социалната мрежа, са харесали снимката. На нея блондинката се е усмихнала широко, държейки бебето малко над кристалночистата вода.

Момиченцето е с бяла шапчица на главата, за да бъде предпазено от ярките слънчеви лъчи. Неговата известна майка пък е с такава с козирка в розово.

Макар да не споделя къде точно си почива, актрисата зарадва феновете си с това, че прекарва качествено време с детенцето. По-рано, заминавайки за откриване на известен хотел в Дубай, тя бе разкритикувана за това, че нейната дъщеря е твърде малка, а вече е оставена на бавачка.

Майчинството промени живота на актрисата

В интервю за Мария Шрайвър, Уилсън разказа колко различно се чувства откакто вече има бебе в дома си.

„Държиш бебето и прерязваш пъпната връв и буквално от... от този момент нататък... беше просто невероятно и толкова емоционално“, спомня си тя, разказвайки как била в болницата, когато сурогатната майка раждала.

По думите на Ребъл, да бъде майка и същевременно да продължава кариерата си в киното, с всичките отсъствия и пътувания в чужбина, е истинско предизвикателство.

Звездата призна, че излизала с Рамона отскоро, когато ѝ признала, че е замразила ембриони и сурогатна майка износва нейното бебе. Дизайнерката обаче не се отдръпнала, както тя се притеснявала.

Същата рокля и няколко килограма по-малко: Ребъл Уилсън на червения килим

След бебето – Ребъл Уилсън се сгоди

Ребъл Уилсън призна за спонтанен аборт, преди да се сдобие с дъщеричката си

Готви ли се Ребъл за сватба?

Припомняме, че австралийската актриса обяви, че се е сдобила с наследница чрез сурогатна майка през ноември миналата година. През февруари пък се сгоди за приятелката си Рамона Агрума в Дисниленд.

След като двете русокоски споделиха кадри с пръстена и романтичното предложение, стана ясно, че те плануват да се врекат във вечна вярност именно на същото място. И за целта са наели агенция, която да се погрижи за украсата в увеселителния парк.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари