IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Същата рокля и няколко килограма по-малко: Ребъл Уилсън на червения килим

15 март 2023 10 30

Актрисата показа и годежния пръстен от приятелката си Рамона

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ребъл Уилсън носеше нещо старо и нещо за партито на Vanity Fair след тазгодишните награди „Оскар“.

Актрисата, която не присъства на церемонията по връчването на златните статуетки, беше част от гостите, насладили се на прекрасна храна и музика по време на едно от най-звездните партита за сезона. Тя пристигна на червения килим заедно с годеницата си Рамона, с която дори се целунаха за пред камерите, но не това направи най-голямо впечатление на феновете.

Уилсън успя да привлече вниманието с избора си на рокля, която ни беше твърде позната. Ако се чудите дали сте виждали тоалета някога преди, отговорът е Да. Всъщност това е същата рокля, която Ребъл носи на Оскарите през 2020 година, когато се качи на сцената заедно с Джеймс Кордън, за да връчи награда. Единствената разлика сега беше, че голяма част от килограмите на Уилсън ги нямаше.

Златният дизайн на Jason Wu се отличава с пайети по цялата си повърхност и асиметрична форма. Докато през 2020 година Уилсън носеше един от ръкавите си под рамото, сега тя го бе вдигнала малко по-нагоре. Тазгодишната визия бе завършена с клъч с цветовете на дъгата от Kurt Geiger, бижута от Simon G. и елегантна прическа, а красивият годежен пръстен, подарен на Ребъл от приятелката ѝ Рамона, също не остана незабелязан.

Актрисата показа визията си за вечерта първо в социалните мрежи, хвалейки се пред феновете, че отново използва рокля, която е носила преди три години. Във видеото, споделено в историите в Instagram се вижда Уилсън под ръка с Рамона, която също заложи на блясък от Стария Холивуд с комбинация от черна пола и прозрачна блуза от Rhea Costa.

Според списание People, годежният пръстен, който Уилсън гордо показва, е дело на марката Tiffany & Co. и доста прилича на бижуто, което актрисата подарява на годеницата си. Изданието съобщава, че пръстенът е с класически кръгъл диамант от 2,25 карата. Уилсън обяснява, че изборът на Tiffany & Co. има специално значение за нея и годеницата ѝ, защото техен приятел им подарява талисмани във формата на сърца, изработени от марката, за първата им среща в Лос Анджелис през 2021 година.

Ребъл Уилсън, която стана майка на дъщеря през ноември 2022 година, обяви връзката си с Рамона през юни същата година.

Ребъл Уилсън се сгоди за Рамона

Ребъл Уилсън: През цялото време търсех принц, а ми е трябвало принцеса

Ребъл Уилсън след отслабването с 35 килограма: Горда съм, че промених живота си

„Мислех, че търся своя принц, но може би съм имала нужда от принцеса“, написа актрисата в социалните мрежи под снимка с приятелката си. Според източник, двете дами са започнали връзка още в началото на 2022 година, като през февруари дори присъстват заедно на Супербоул.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари