IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън иска второ дете

27 февруари 2023 15 00

Планира сватбата си в Дисниленд

Getty

Getty

Ребъл Уилсън, която се сгоди наскоро, иска още едно дете. Актрисата планира да мине под венчило с приятелката си Рамона Агрума в Дисниленд. Освен това двете са готови за своя първи наследник.

След като 42-годишната звезда организира страхотна изненада за дизайнерката, двете не се колебаят за избора на място, на което да се врекат във вечна вярност.

Двете блондинки смятат да минат под венчило именно в Дисниленд. И освен това имат сериозни планове да увеличат скоро семейството си.

Само три месеца след като Ребъл посрещна дъщеря си Ройс Лилиан чрез сурогатна майка, тя и нейната годеница действат за свое бебе.

Уилсън признала на Рамона за бебето малко след първата им среща

Както самата актриса разкри, тя имала планове за дете от сурогатна майка много преди да срещне Агрума. И след като двете излизали от около седмица, решила да ѝ каже. И тя нямала нищо против, че Ребъл ще стане майка до няколко месеца.

Днес двете блондинки искат да имат свое дете. Но не разкриват дали Ребъл има още замразени ембриони, оплодени с донорски материал, които да използват.

„Рамона е всичко, което Ребъл някога е искала и приятелите им са толкова щастливи за тях. Всичките им приятели са сигурни, че това ще продължи вечно“, казва източник, близък до двойката пред Daily Mail.

Ребъл Уилсън призна за спонтанен аборт, преди да се сдобие с дъщеричката си

Ребъл Уилсън с критики заради уикенд в Дубай

Ребъл Уилсън за първата си екранна целувка с жена: Напълно промени живота ми

Междувременно приятели на Ребъл и Рамона посочват, че дизайнерката със сигурност ще иска двете да сключат брак с уникални тоалети. Ето защо вече ги създава и изпипва всеки детайл от украсата.

Предстои да разберем кога блондинките смятат да сключат брак в Дисниленд, където се сгодиха преди малко повече от седмица.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари