IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задава се нов „Мистър и мисис Смит“, но какво е мнението на Брад Пит

2 февруари 2024 14 40

В съвременната версия ще видим чернокож мистър и азиатска мисис Смит

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съвсем скоро ще видим на екран отново емблематичната история за двама шпиони и наемни убийци, женени един за друг, но неподозиращи за работата на своя любим. Всичко се променя, когато съпрузите научават, че са разкрити от своите компании и трябва да се борят за живота си. Точно така, това е историята на „Мистър и мисис Смит“ – филмът, който поставя началото на любовната история между Брад Пит и Анджелина Джоли

Лентата се превърна в истински хит през 2005 година и все още предизвиква вълнение, когато се пусне по телевизията или попадне в списъка на някоя стрийминг платформа. Сега обаче ще видим нова версия с напълно различни главни герои, но със същото име. Специалната премиера на новия „Мистър и мисис Смит“, който е под формата на сериал, се състоя преди няколко дни, където Доналд Глоувър, който заменя Пит в главната роля, говори пред Entertainment Tonight за мнението на 60-годишния актьор относно римейка. 

Глоувър сподели, че е потърсил Пит за съвет, след като е приел ролята в проекта през 2021 година. Шегувайки се, 40-годишният актьор заяви, че Брад се е опитал да се измъкне с няколко мили думи, казвайки му, че ще се справи чудесно със задачата. Въпреки че не споделя повече подробности около разговора им, Доналд казва, че Пит му е дал няколко полезни съвета за ролята. 

„Той беше много, много мил и отзивчив по темата. Просто исках да получа разбиране и той се справи чудесно със задачата. Даде ми много добри съвети“, каза още Глоувър. 

„Мистър и мисис Смит“ беше седмият най-печеливш филм на 2005 година. На снимачната площадка се ражда не само емблематична комедия, но и любовта между Брад Пит и Анджелина Джоли. Това води до връзка, по времето на която се раждат три деца и се осиновяват още толкова. За съжаление, Пит и Джоли, които бързо получиха прякора си Бранджелина, се разделиха през 2016 година и все още водят дела за попечителството на децата и разделянето на общите им недвижими имущества, включително винарна в южна Франция. 

Филмът „Мистър и мисис Смит“ проследява историята на героите на Пит и Джоли, които са женени, но така и не знаят, че работят една и съща работа. И двамата са хладнокръвни, високоплатени наемни убийци за конкурентни компании. След като получават задача да преследват една и съща мишена, съпрузите осъзнават, че са изправени един срещу друг. 

Тя не е като другите актриси, тя е Анджелина Джоли

Анджелина Джоли: Децата ме избавиха от много мрачен живот

Новата версия, разработена от Amazon, поставя в главните роли Доналд Глоувър и Мая Ерскин, които обаче работят за една и съща агенция. За прикритие те получават фалшивите имена Джон и Джейн Смит, както и фалшив брак. 

„Гледаш Анджелина Джоли във филма и виждаш една богиня. Постоянно си мислех, че не мога да бъда като нея. Знаех, че никога няма да постигна това тяло, тази изваяна фигура, която ти осигурява роля във филмите на Marvel. Това обаче не бяха позитивни мисли, които ми помагаха, така че трябваше да приема, че съм истинска жена, която няма да бъде перфектна и това е напълно приемливо. Реших, че ще бъда секси, но по различен начин“, казва Ерскин в интервю за The Guardian. 

Всичките осем епизода на новия „Мистър и мисис Смит“ ще могат да бъдат гледани в Prime Video от днес. 

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари