IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Премиерата е все по-близо – нови снимки на Лейди Гага и Хоакин Финикс от „Жокера“

16 февруари 2024 10 40

Изпълнителката влиза в ролята на Харли Куин, докато актьорът се завръща като Артър Флек

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Този Свети Валентин режисьорът Тод Филипс реши да направи подарък на всички киномани независимо дали са във връзка или не. 

53-годишният Филипс отпразнува Деня на влюбените с любимата си криминална двойка от предстоящия си филм „Жокера: Лудостта е за двама“. Той сподели три нови снимки в социалните мрежи на Хоакин Финикс и Лейди Гага като Артър Флек и д-р Харли Куин съответно. От кадрите се вижда, че двойката доста се е сближила, което ни навява мисълта, че ще видим подобни сцени някъде в средата на филма, когато Харли и Жокера вече не са лекар и пациент, а влюбена двойка. 

На една от снимките 49-годишният Финикс е гримиран в емблематичните за Жокера цветове и седи до 37-годишната Гага, която носи по-приглушена версия на познатия несъответстващ грим от червено и синьо на Харли. 

След това виждаме как изпълнителката се усмихва, докосвайки носа си с този на Финикс, докато двамата седят лице в лице на снимачната площадка. От своя страна, актьорът гледа дълбоко в очите на колежката си, но не се усмихва. Главата му се подава между решетките, като най-вероятно сцената е направена още докато Артър Флек е в лудницата в Готъм, където се запознава със своята партньорка в престъпленията.

Финалната снимка е най-романтична. На нея виждаме двамата герои на покрива на сграда, танцувайки прочувствено без музика. Финикс е облечен в официален костюм и папийонка, носейки грима на Жокера върху цялото си лице. Гага, от своя страна, е с бяла рокля с гол гръб и вързана на кок прическа. Голяма част от феновете сметнаха, че това може да е сватбена сцена, но до този момент няма потвърждение на техните предположения. 

„Надявам се денят ви да е бил изпълнен с любов. 10.4.24“, написа Филипс в описанието, включвайки и премиерната дата на новия си филм. 

Това е вторият път, в който режисьорът използва Свети Валентин, за да промотира „Жокера: Лудостта е за двама“. Миналата година той сподели първата снимка на Гага и Финикс като Харли и Флек. На нея изпълнителката не носи никакъв, а Жокера е с размазан грим по цялото си лице. Двамата показват доста голяма близост, което ни навява на мисълта, че интимните сцени няма да бъдат спестени във филма. 

През април 2023 година Тод сподели снимки на двамата си главни герои, за да обяви, че снимките официално са приключили. „Край. Благодаря на тези двамата (+ на целия актьорски състав) и на най-добрия екип, който филмовата индустрия може да предложи. Ще се скрия в пещера сега (залата за обработка) и ще сглобя всичко в едно“, написа режисьорът. 

Хоакин Финикс се подготвя за продължение на „Жокера“

Жената, която направи „Жокера“ още по-въздействащ

Хоакин Финикс: Отслабването с 23 кг за „Жокера“ ме накара да полудея

Съвсем наскоро Филипс зарадва по-нетърпеливите фенове с нови две снимки от филма си. На първата се вижда Финикс в килията му в лудницата Аркхам, в която бе затворен в края на първия „Жокера“. На следващата виждаме актьора с Гага в съда, като изпълнителката го гледа умилително. 

„Жокера: Лудостта е за двама“ се очаква да излезе на екран на 4 октомври, когато се отбелязва и петата годишнина от премиерата на първия филм. За да почете четири години от пускането на „Жокера“ миналия октомври, Тод Филипс сподели снимка на Хоакин Финикс, който седи под дъжда, заобиколен от множество цветни чадъри.

„Преди четири години преживяхме невероятно приключение. Много прекрасни моменти. Предстоят още много“, написа той по това време. 

„Жокера“ успя да счупи рекордите в боксофиса след премиерата си през 2019 година. Продължението бе обявено през юни 2022 година. Същия месец стана ясно, че Лейди Гага ще влезе в ролята на Харли Куин. 

„Жокера: Лудостта е за двама“ излиза на големия екран на 4 октомври. 

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари