IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ал Пачино пише лична и разкриваща живота му автобиография

13 март 2024 08 40

Книгата трябва да излезе на пазара през есента

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Ал Пачино трябва да отделят средства за есента, когато ще излезе автобиографията на легендарния актьор. 

Доайенът на Холивуд, който само преди дни връчи награда „Оскар“ за най-добър филм на екипа на „Опенхаймер“ и получи бурни овации на крака от целия Долби Тиатър, обяви, че съвсем скоро на пазара ще излезе книгата му Sonny Boy. Той показа и корицата, която е черно-бяла и включва снимка на младия Пачино – такъв, какъвто го помним от „Кръстникът“. Без допълнителни цветове, елегантна и стилна като самия автор, върху корицата е изписано само „Ал Пачино – Sonny Boy“.

„Написах Sonny Boy, за да разкажа това, което съм видял и през което съм преминал в живота. Беше изключително лично и разкриващо преживяване да премина отново през тези моменти и да споделя как актьорството ми е позволило да правя много неща и е отворило вратите на света за мен“, казва Пачино пред списание People. 

С незабравими роли в „Кръстникът“, „Белязаният“ и „Паника в Нийдъл Парк“, големият Ал си осигури място в холивудската история. Сега той ще разкрие повече детайли около живота си както на екран, така и извън него, осигурявайки ексклузивен достъп до личната си история. В книгата ще бъдат включени разкази от детството му в Бронкс, както и ранните години от кариерата му. След като учител вижда потенциала в него и го води в гимназията за сценични изкуства в Ню Йорк, Пачино открива първата си любов – актьорството. 

Sonny Boy също така ще разкаже за легендарната кариера на актьора – от дните му като авангарден театрален деец до най-известните му роли в киното и колаборации с известни режисьори и артисти. Книгата ще хвърли светлина върху любовта и целеустремеността, които са насърчавали и съпровождали Пачино през целия му живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? ?????? (@actorpacino)

Мемоарът ще бъде публикуван както в книжен, така и в електронен вариант, като ще има и аудиокнига, която ще бъде прочетена лично от Пачино

Ал Пачино е номиниран за награда „Оскар“ цели девет пъти за филми като „Кръстникът“, „Кучешки следобед“ и „Ирландецът“. Той печели златната статуетка през 1992 година за ролята си на лейтенант Франк Слейд в „Усещане за жена“, както и има още четири награди „Златен глобус“ и две „Тони“. В биографията му личат постижения като награда за цялостно творчество от Американския филмов институт, медал от президента Барак Обама, както и Kennedy Center Honor. 

Sonny Boy позволява на Пачино да разгърне живота си както никога досега, допускайки феновете до своите съкровени тайни. 

Татко на 83: Ал Пачино се сдоби със син

Най-възрастните татковци в шоубизнеса: Ал Пачино, Робърт де Ниро и други

Робърт де Ниро и Ал Пачино се събраха на червения килим

„Целият ми живот е бил един огромен залог досега и се оказа, че съм доста голям късметлия“, казва Пачино. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? ?????? (@actorpacino)

Sonny Boy: A Memoir ще бъде публикувана на 8 октомври. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари