IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Ще ми бъде трудно да родя дете!

25 септември 2017 13 00

Певицата силно иска да има семейство

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Лейди Гага разкри в документалния филм Gaga: Five Foot Two колко трудно ще ѝ е, ако се налага да роди дете. Премиерата на филма се състоя по канала Netflix.

В продукцията певицата разкрива задкулисния си живот. Филмът бе приет с интерес от феновете на звездата, пише OK Magazine.

Така мнозина узнаха за това, че тя силно се вълнува от факта, че може би няма да може да роди дете. Певицата споделя за получена травма в бедрата, които много я безпокоят.

„Дори не знам как би се случило едно раждане на бебе. Мисля, че ще мога да забременея, но не знам какво ще правя с тези бедра. Наистина не знам“, говори емоционално лейди Гага.

Звездата също така добавя, че нейното единствено и главно желание е да има семейство. По нейни наблюдения всичките ѝ връзки приключват, точно когато достига определен връх в кариерата и ще гледа да не повтаря този горчив опит.

„Когато продадох 10 милиона записа, загубих Мат точно когато те стигнаха 30 милиона, загубих и Люк. Получих роля във филм и се разделих с Тейлър. Това прилича на безумен кръговрат. Вече трети път, когато сърцето ми остава разбито“, отбелязва певицата.

През лятото лейди Гага се раздели с Тейлър Кини. Звездата неведнъж говори за това, че независимо от разрива в отношенията им, у двамата са останали чувства един към друг. Сега певицата се среща с 48-годишния агент Кристиан Карино.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари