IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уайнстийн иска прекратяване на делото за сексуално насилие

7 ноември 2018 08 50

Адвокатът му открил грешки в разследването

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Прекратяване на съдебното преследване срещу Харви Уайнстийн. За това настоява неговият адвокат Бен Брафман и уточнява, че е открил грешки в разследването на клиента му за сексуално насилие.

Юристът е категоричен, че трябва да бъде насрочено съдебно заседание, на което да обясни за пропуските в обвинението. По думите му, те се дължат на нюйоркския детектив Никълъс Ди Гаудио.

Според новото изявление на адвоката, Мими Хейли – една от трите жени, които са обвинили Уайнстийн за сексуален тормоз, поддържала контакт с него след юли 2006 година, когато той я насилил. През февруари 2007 г. тя му пратила есемес и така поискала среща с него. Никой от съдиите не знае за текстовото съобщение.

Друга обвинителка – Лусия Еванс се оплакала в полицията, че Харви поискал фелацио от нея през 2004 г. По-късно обаче жената споделила със своя близка, че го направила без натиск от негова страна, защото много искала роля в голямото кино.

Докато Брафман се опитва да отърве кожата на холивудския продуцент за пореден път, той се сдоби с ново обвинение по случая. То е за опит за изнасилване на полски фотомодел.

Още по темата:

Уайнстийн се сдоби с ново обвинение, опитал да насили 16-годишна полякиня

Салма Хайек: Когато разказах на съпруга ми за Харви, той бе бесен

Най-сетне: Съпругата на Уайнстийн проговори

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари