IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж се сгоди

27 март 2019 07 00

Актьорът готов за четвърти брак

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Никълъс Кейдж се е сгодил за приятелката си Ерика Койке. Преди броени дни актьорът е забелязан да подава документи за граждански брак, като вътре е вписал името на красавицата.

Холивудската звезда все още мълчи кога ще бъде сватбата. След като той и половинката му получат разрешителното, имат право да подпишат в срок до една година.

Никълъс и Ерика са заедно от април 2018 г. Момичето е модел, но не се появява често с мъжа си в общественото пространство. Двамата са били снимани заедно едва 2-3 пъти.

По всичко личи, че актьорът е готов за своя четвърти брак. През годините той бе женен за Алис Ким, Лиса Мари Пресли и Патриша Аркет.

„Един от плюсовете на това да остаряваш, е че си поставяш някои граници. Не само какво не трябва да правиш, а и какво не искаш да правиш“, споделя той.

Наскоро стана ясно, че Кейдж ще участва в киноадаптацията на комикса „Джу Джицу“. Там той ще се бори с извънземни нашественици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари