IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мокрият Джейсън Момоа откровено за любовта и киното

19 октомври 2019 14 00

Актьорът със секси фотосесия за Esquire

Снимка: сп. Esquire

Джейсън Момоа е един от любимците на женската кинопублика. Със своето малко грубо изражение, той се превръща в мечта на всяка жена. За съжаление обаче той е щастливо женен за Лиса Бонет, с която имат две деца.

Актьорът преживява няколко катарзиса през кариерата си, включително „Игра на тронове“, „Аквамен“ и сега нов сериал в платформата Apple TV. Той е на топа на устата на всички и точно затова застава на корицата на списание Esquire.

Там дава и обширно интервю за две от най-големите си любови в живота – актьорството и Лиса Бонет. А в допълнение, има и галерия от снимки, които не са за изпускане.

Момоа е искал да пресъздаде така персонажа си, че да не е обида към никого с подобни проблеми. Актьорът носи маска за очи в продължение на няколко седмици, за да може напълно да изпита трудностите, които са поставени пред хората в неравностойно положение. „Невероятно е как всичко друго в тялото ти се отваря“, казва той пред списанието.

Джейсън признава, че се влюбва от пръв поглед в актьорството. За съжаление обаче първите му роли не са приемани толкова насериозно, колкото му се иска. Той стъпва на сцената със сериала „Baywach Hwaii“, който по-скоро е категоризиран за младата публика.

Топ 5 на най-добре платените актьори в „Игра на тронове“

Тогава решава, че е време за промяна. Мести се в Лос Анджелис, започва да си пуска косата и живее в каравана. След това идва ролята в „Stargate“, която дава лек тласък на кариерата му. Най-известната му телевизионна роля обаче е тази на хал Дрого в „Игра на Тронове“.

Там Момоа не само се превърна в любимец на публиката заради добрата си игра, но и заради перфектното си тяло. Тогава всеки забелязва и белега на веждата му. Оказва се, че това не било част от персонажа на Дрого, а си е лично негов. Получава го при сбиване в бар през 2008 в Холивуд.

За съжаление на своите фенове, героят му умира рано в поредицата, но това отваря път на актьора към нови постижения. Идва ролята на Аквамен, а проектите започват да се редят един след друг. „Аквамен“ е най-печелившият филм във вселената на DC, който е базиран само на един супер герой.

„See“ ще е първият сериал, в който Момоа играе главната роля. Apple харчат близо 15 млн. долара само за първия епизод. „Това е най-големият начален епизод сниман някога“, казва актьорът. В новия си проект, той ще трябва да играе сляп човек, а за целта е работил с експерти, които ще му помогнат в това предизвикателство.

Момоа е искал да пресъздаде така персонажа си, че да не е обида към никого с подобни проблеми. Актьорът носи маска за очи в продължение на няколко седмици, за да може напълно да изпита трудностите, които са поставени пред хората в неравностойно положение. „Невероятно е как всичко друго в тялото ти се отваря“, казва той пред списанието. 

По-голямата му любов от актьорството обаче е Лиса Бонет. Двамата са заедно от 14 години и се женят през 2017-а. Лиса е майка на Зоуи Кравиц, която се ражда от брака ѝ с изпълнителя Лени Кравиц. С Момоа има две деца – Лола на 13 и Улф на 10 години. 

Освен това с тях живеят две кучета и едно магаре, което актьорът купува на любимата си за рождения ѝ ден. Момоа описва Бонет като „любовта на живота ми“ и признава, че се е влюбил в нея, още когато е бил на осем години. „Ако някой ми каже, че нещо е невъзможно, аз му отговарям „Слушай, човече, аз се ожених за Лиса Бонет. Всичко е възможно“. 

Момоа смени имиджа: Обръсна 7-годишната си брада

Освен че е зает с филмови проекти до 2022 година, актьорът се занимава и с пускането на модната си линия Aloha J. Според него, тя ще се появи на пазара „съвсем скоро“. Въпреки това, Момоа признава, че се опитва да прекара колкото се може повече време със семейството си.

„Ограничавам времето си извън вкъщи до 1 месец. След това трябва да се прибера“, казва той. Явно обаче това ще се превърне в трудна задача, тъй като Момоа скача от проект на проект. Най-очакваният, разбира се, „Аквамен 2“, който трябва да излезе по кината през 2022 година.

Дотогава можете да се насладите на Момоа в сериала „See“ в Apple TV+. Новата платформа тръгва от 1 ноември. Ако пък не можете да чакате и толкова, в галерията ни може да разгледате снимки от фотосесията на Джейсън за Esquire. 

Джейсън Момоа обра точките на Оскарите с розов ластик за коса

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари