IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон стана балерина

29 ноември 2019 12 30

Музикантът се появи с пачка на сцената на австралийски театър

Снимка: Getty Images

Сър Елтън Джон изненада феновете си в Австралия, когато се появи на сцената на мюзикъла „Били Елиът“ в четвъртък. Нищо неподозиращата публика посрещна музиканта с огромни аплодисменти и викове. В момента Джон е в Австралия заради турнето си „Farewell Yellow Brick Road Tour“, което започна на 8 септември 2018 година.

„Били Елиът“ заема специално място в сърцето на Елтън, тъй като самият той е композирал музиката. Сценарият на мюзикъла е на Лий Хол. Това, което най-много впечатли феновете обаче, беше визията на музиканта. 72-годишният Джон се появи с лилаво сако, бляскави панталон и обувки, а на кръста си носеше бяла пачка.

Той покани на сцената и всички актьори от мюзикъла, за да могат заедно да се поклонят и да изкажат благодарности на публиката. Според организаторите на мюзикъла, появата на Джон е била изненада и за самите тях. Официалният инстаграм профил на пиесата също сподели снимка от събитието със своите фенове.

„Всички от мюзикъла „Били Елиът“ бяха изненадани от много специален гост вчера... СЪР ЕЛТЪН ДЖОН! Елтън се присъедини към актьорския състав на сцената след края на пиесата, а публиката избухна в аплодисменти“, пишат от театъра в Сидни.

Разбира се, феновете на Елтън веднага коментираха публикацията. Те изразиха своето възхищение от появата на музиканта и неговия избор на облекло. „Елтън Джон е на сцената в ПАЧКА. Изгубих си ума. Никога няма да забравя тази вечер“, пише един потребител. 

Елтън Джон ще започне турнето си в Австралия, което включва 33 концерта. Първо той ще посети Пърт в събота. По време на изпълненията, феновете ще могат да се насладят на снимки и видеа от живота на изпълнителя, които никога досега не са били показвани. Те ще се въртят на специална видеостена, която ще бъде поставена на сцената.

Елтън Джон с писмо до Путин

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари