IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк откровено за здравословните си проблеми

6 декември 2019 09 00

Ще я гледаме в „Последната Коледа“

Reuters

Тя е едно от най-разпознаваемите лица от „Игра на тронове“. Докато се снима в популярния сериал, Емилия Кларк получава мозъчен кръвоизлив. В интервю за „The Observer“, актрисата говори открито за здравословния си проблем, определяйки го като нещо голямо, помогнало ѝ за кариерата.

„Вярвам, че инцидентът беше хубаво нещо. Той съвпадна със смъртта на един от моите родители, с началото на кариерата ми, с успеха, който последва и с реакцията на феновете, които още тогава започнаха да ме дебнат навсякъде“, обяснява тя.

Кларк споделя още, че винаги е била изключително борбена и дори лежейки в болницата, тя не сломила дух и гледала положително на ситуацията.

„Но всичко това със сигурност ми отвори очите за някои неща от живота“, посочва Емили, която получава инсулт едва на 24, след тренировка във фитнеса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @emilia_clarke на

След излизането си от болницата, Емилия продължава да се снима в „Игра на тронове“. „Сезон втори беше най-лошият. Не знаех какво прави Денерис. А ако трябва да съм честна, във всяка минута през всеки един ден си мислех, че ще умра“, коментира тя. 

Емилия Кларк: Плаках в тоалетната заради голите сцени в „Игра на тронове“

По-късно Кларк основава организацията „SameYou“, за да може да помага на хора, които се възстановяват след мозъчни травми инсулт. 

Сега, по-малко от месец преди Коледа, зрителите могат да видят актрисата в една по-различна светлина. Тя участва във фентъзито „Последната Коледа“, където играе угрижена от живота продавачка, която е толкова негативна, че не може да отвори сърцето си за магията на празниците. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @emilia_clarke на

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари