IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф: Помислиха ме за бездомен

13 януари 2020 18 00

Актьорът от филмите за Хари Потър явно не е познат на всички

Снимка: БГНЕС

Най-вероятно поне веднъж сте гледали филм от поредицата за Хари Потър. Историята за момчето магьосник се превърна в истински хит след излизането си на пазара преди повече от 20 години. Книгите на Джоан Роулинг помогнаха на много деца да си създадат един магически свят, в който да живеят заедно с героите ѝ.

Разбира се, след като романите на писателката се превръщат в сензация, от Warner Brothers се заеха с екранизацията им. Така по кината се появиха цели 8 филма за Хари Потър и компания, които създадоха една истинска култура. Даниел Радклиф, който изигра момчето с белега се превърна в звезда и всяка негова стъпка беше следена от журналисти и папараци.

Даниел Радклиф

Снимка: БГНЕС

Явно обаче някои хора не четат вестници или пък не се интересуват толкова много от киното, тъй като не познават Радклиф. По време на гостуването си в шоуто на Греъм Нортън, актьорът сподели, че е бил объркан с бездомник и дори е получил 5 долара от случаен минувач.

Всичко се случва, когато Радклиф и приятелката му Ерин Дарк са били навън заедно с кучето си. Дарк е решила да отскочи до близък магазин, а Даниел я изчакал отвън. Времето било студено и затова актьорът решил да облече огромно яке с качулка. „На кучето също му беше студено и затова реших да коленича и да го погаля, за да се стопли“, казва Радклиф пред Греъм Нортън.

„Тогава един човек се приближи до мен, даде ми 5 долара и ми каза да си взема едно кафе“.

Даниел се шегува, че това е било като напомняне, че трябва да се избръсне. Това е една от малкото срещи, в които Радклиф не е разпознат от обществото. Той е говорил много пъти за това какво е да бъдеш актьор, който постоянно е спиран и притесняван за автографи и снимки.

Даниел Радклиф

Снимка: БГНЕС

През 2015 година, отново в шоуто на Греъм Нортън, Радклиф признава, че в повечето случаи обича да се среща с фенове и да им обръща внимание. Всъщност, той се стреми да избяга от образа на голямата холивудска звезда.

Британците са притеснени от вида на Даниел Радклиф

„Когато започнеш да играеш още като много малък, хората често очакват от теб да бъдеш гадняр. Мисля, че през целия си живот съм се опитвал да не бъда това и да избягам от този образ“, казва актьорът.

Даниел Радклиф

Снимка: БГНЕС

Все пак, той предупреждава феновете си, че понякога и той има лоши дни и невинаги е готов за снимки. „Например, когато съм във фитнеса и съм изпотен, по-скоро тогава се изнервям“. Радклиф съветва почитателите си да изчакат докато тренировката му приключи, за да им обърне повече внимание.

Даниел Радклиф: Искам да умра на снимачната площадка

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари