IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 февруари

27 февруари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоционалното ви състояние е нестабилно и ще създаде затруднения в общуването. Избягвайте проявите на ревност и овладейте пристъпите на раздразнение. Не е подходящо точно сега да „демонстрирате характер“ и да провеждате разговори за изясняване на отношенията.

Телец

Противоречията с деловите партньори и близките ви днес може да ви съпровождат непрекъснато. Не е изключено да изпитате недоволство от поведението на околните, да се почувствате недооценени. Въздържайте се от обидни квалификации към когото и да било.

Близнаци

В пристъп на гняв може да решите да отмъстите на любимия човек и да се впуснете във вихъра на нова любовна авантюра. Ще бъде голяма грешка, съпроводена с огромно разочарование. На всичкото отгоре не е изключено да навредите и на здравето си.

Рак

Лични отношения, при които от доста време назрява конфликт може да бъдат подложени на сериозно изпитание. Да се стигне до грандиозна разправия или пък до откровено извинение. Помислете дали нямате нужда от промяна и как най-безболезнено да я осъществите.

Лъв

Двусмислени изказвания на любимия човек може да ви накарат да се чувствате като в окови. Да решите, че някой ви лишава от лично пространство и свобода, но запазва своите за ваша сметка. Търсете компромисни и разумни, а не емоционални решения. Раздялата не е благоприятен вариант.

Дева

Запазете дистанция с новите си партньори. Ако сега им се доверите е вероятно съвсем скоро да се почувствате измамени. Не приемайте случаен флирт за искрено предложение.

Везни

Не е желателно да участвате в благотворителни инициативи и да откликвате на всеки зов за помощ. Най-вероятно ще е опит за манипулация, който ще ви оскърби. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Скорпион

Разискването на финансов въпрос или дейност, извършвана с колективни средства ще се отрази негативно на приятелска връзка. Възможно е да се почувствате измамени или просто да ви поставят в неудобно положение. Не бързайте със заключенията, не разполагате с достатъчно информация.

Стрелец

Не взимайте и не давайте пари назаем. Някой ще се опита да избегне връщането на старо задължение към вас и сериозно ще ви ядоса. Преценете дали сумата си заслужава нервите, доверието и усилията или е по-добре просто да прекратите връзката.

Козирог

Избягвайте контактите с хора, излъчващи напрежение и агресия. Може непредизвикано да станете жертва на лошото им настроение. Ако се налага да ходите на непознати места със съмнителна репутация, осигурете си подходящ придружител.

Водолей

Отклонете незабавно опитите да спечелят вниманието ви. Целта на хората, стремящи се да получат доброто ви отношение ще е по-скоро меркантилна, отколкото хипотетична. Не е изключено да пробват да ви въвлекат в непочтена сделка.

Риби

Податливи сте на влияние. Представите, които си изграждате за някои хора, процеси и явления са твърде идеализирани. Въздържайте се от крупни финансови операции днес. Дори да не претърпите загуби, ще преживеете тревоги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари