IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 10 март

10 март 2020 09 00

Какво ви чака днес?

Дневният ви хороскоп за 10 март

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неформалните контакти ще са изключително удовлетворителни. На работното място обстановката ще е напрегната. Ще имате възможност да докажете високия си професионализъм.

Телец

Занимайте се с важните неща преди обед. След това работоспособността ви постепенно ще намалява и не бива да се преуморявате. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травма.

Близнаци

Не е изключено денят да започне с лоша новина. Не я приемайте с фатализъм, за каквото и да става дума няма да сте в безизходица. Бъдете внимателни по време на работа. За разлика от началото на деня, вечерта ще получите приятна изненада.

Рак

Избягвайте разговорите на тема пари и имоти. Реагирайте спокойно на забележките, свързани с работата ви. Най-вероятно ще са неоснователни, но ще ги отхвърлите само с неоспорими аргументи.

Лъв

Намалете инициативата, работете старателно и наблюдавайте внимателно какво се случва наоколо. Избягвайте сериозните разходи. Ако се наложи да тръгнете на път проверете прецизно оборудването и документите си.

Дева

Работоспособността ви е на ниво, но настроението – не. Ориентирайте се към самостоятелни дейности, поведението на околните може да ви се отрази натоварващо. Залагайте само на собствените си идеи, а не на външни подсказки.

Везни

Изчакайте със стартирането на нови проекти. Структурирайте си схемата на работа. Няма да реализирате всичките си планове, но пък и няма да се наложи да се справяте с неблагоприятни обстоятелства.

Скорпион

Преценявайте доколко информацията, която ви съобщават е въпрос на добра воля и доколко някой се опитва да ви въвлече в интрига. Не скъсявайте дистанцията с новите си познати. Работата ще е отегчителна, в края на деня можете да си създадете някакво развлечение.

Стрелец

От вас зависи да се справите със страховете си. Контролирайте емоциите, за да не впечатлите околните с най-лошите си черти. Не усложнявайте излишно отношенията си.

Козирог

Идеи не ви липсват, но енергетиката ви е леко нестабилна. Не надценявайте силите си и не отказвайте помощ, ако ви предложат. Имайте си едно наум, не всички, които търсят вниманието ви го правят само с чисти помисли.

Водолей

Ако сте в лоши отношения с някого, потърсете помирение. Всичко ще свърши добре, ако инициативата излезе от вас. Разпределете приоритетите и не разпилявайте вниманието си в различни посоки. Само така ще направите каквото сте намислили.

Риби

Запознанство с влиятелна личност ще даде тласък на отдавна започнат и недовършен проект. Прегледайте го за актуализиране преди да продължите. Ще сте по-ефективни от обикновено и доволни от себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари