IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 11 март

11 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден?

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще осъществите замисъл, свързан с промяна. Ще са налични условията за развитие на започнатите проекти. За нови инициативи е рано.

Телец

Ситуации и занимания, които доскоро са били абсолютно мъгливи, ще получат по-ясни контури. Преговори, които от доста време провеждате, ще дадат очаквания резултат.

Близнаци

Амбициите и възможностите ви са в синхрон. Професионалните задачи няма да ви затруднят. Юридически въпрос ще се разреши във ваша полза.

Рак

Ще разполагате с добри възможности за реализация на плановете си или ще намерите изненадващо ефективен изход от затруднена ситуация. Проявете инициатива, ако искате да докажете лидерските си заложби. Не е изключено да получите интересен подарък.

Лъв

Сложен въпрос, с който почти сте се отказали да се занимавате ще придобие актуалност. Ще успеете да се справите с помощта на приятели или случайното съдействие на влиятелна личност. Изходът от затруднението ще е свързан с разкриването на някаква тайна.

Дева

Новите контакти ще са перспективни, а новите предложения – интригуващи. Използвайте въображението си. В комбинация с интуицията ще ви подскаже правилния начин на работа.

lady

Везни

Не си насрочвайте важни срещи. Прегледайте съществуващите договори. Ще откриете несъответствие, което е във ваш ущърб. Търсете дипломатични начини за отстраняване на грешката.

Скорпион

Ще е трудно да разпределите вниманието си между личните и професионалните грижи. Не са изключени конфликти със съсед или случаен събеседник. Ще завърши изгодно за вас, ако не се настройвате враждебно.

Стрелец

Намалете контактите или ги редуцирайте само до хора, на които имате доверие. Не споделяйте, обаче, лични тайни дори и с тях. Някой по невнимание ще огласи чутото и ще имате проблеми.

Козирог

Бъдете внимателни с новите си познати. Някой ще се опита да спечели вниманието ви повече от позволеното. Не е изключено да става дума за интрига.

Водолей

Околните ще се отнасят към вас с изключително внимание. Отговорете им със същото без да търсите специален повод. Не отказвайте помощ. Направеното добро ще ви се компенсира многократно.

Риби

Действайте с равномерно темпо. По-добре е да правите нещата веднъж, но точно, отколкото няколко пъти да оправяте грешки. Не позволявайте да ви манипулират, обмисляйте решенията си самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари