IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 23 - 29 март

23 март 2020 11 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23 – 29 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Систематизирайте целите си и не рискувайте. Опитайте да се справите със сложните дейности до четвъртък. Силите ви са достатъчно, а добрите резултати ще поддържат и добро настроение. Личните отношения ще са в рамките на обичайното и емоционалният фон ще е спокоен. Не започвайте нищо ново преди да сте довършили вече започнатото. Финансовото ви положение ще е стабилно. Ако се налага да правите скъпи и дълготрайни покупки, то търсете оптимално съчетание между цена и качество.

Телец

Успехите ви ще са резултат само на упорит труд. Действайте самостоятелно, последователно, уверено и не позволявайте на никой да ви отклонява от основните ви цели. Избягвайте авантюристичните решения, особено ако са свързани с промени в професионалния ви и материален статус. Оформянето на документи, свързани с данъци и застраховки няма да ви затрудни. Не разчитайте на чужди финансови ресурси. В края на седмицата може да получите допълнителни приходи от търговия с литература или предмети на изкуството.

Близнаци

Ще се справите със заплетените казуси много по-бързо от обикновено. Повечето важни решения, които ще се налага да взимате няма да засягат само вас, а и близките ви. Обсъждайте ги с тях и не се натоварвайте с повече отговорности, отколкото можете да понесете. А и получаването на едно или няколко допълнителни мнения няма да е излишно. След вторник логиката и интуицията ви ще са еднакво силни. Настроението ви зависи от начина, по който ще използвате свободното си време. Ако подбирате заниманията и компанията, то със сигурност ще разширите кръгозора и ще си осигурите стабилен тонус. Няма да разполагате с достатъчно средства за всички покупки, които предварително сте набелязали, обстоятелствата ще ви принудят да отложите част от тях.

Рак

Събитията ще се развиват динамично и на моменти ще се налага да се отклоните, даже да промените някои от принципите си. Първите дни от седмицата ще са свързани с положителни промени, за които от доста време мислите и въпреки това ще ви изненадат. През втората половина ще се наложи бързо да се адаптирате към обстоятелствата такива, каквито са. Важното в случая е да не се надценявате и да не възприемате мнението си като единствено правилно. Отстоявайте личното си пространство, но уважавайте и чуждата гледна точка. Не преувеличавайте важността си и не драматизирайте затрудненията. Колегите ви може да реагират враждебно на отправено към вас предложение за допълнителна работа, която ще е свързана и с допълнителен приход. Във ваша полза е да избегнете обясненията и коментарите, които така или иначе няма да успокоят обстановката.

Лъв

Началото на седмицата ще е окуражаващо, но за съжаление не целият период ще е такъв. Почти ежедневно ще се налага да се справяте с дребни и досадни неприятности. Ще улесните самите себе си, ако овладеете емоциите, избягвате проявите на агресия и проявите търпение към околните, независимо че те невинаги ще го заслужават. В края на седмицата предстоят изненади като повечето от тях ще са приятни, ще възстановят доброто ви настроение и творчески поглед върху важните въпроси. Контролирайте разходите. Задължително обсъждайте скъпите покупки с близките си. Преглеждайте редовно предложенията за допълнителна работа и отделяйте време за повишаване на знанията и уменията си.

Дева

В началото на седмицата творческият ви потенциал ще е силен, но енергетиката ви ще е леко нестабилна. Ще формулирате целите си и ще структурирате изпълнението им много по-лесно, ако намалите контактите. Посветете времето предимно на себе си, подредете мислите, идеите, приоритетите. Колкото сте по-далеч от шума и суетата, толкова по-лесно ще отхвърлите стреса и натрупаните съмнения. Не обсъждайте настроението си и причините за него (дори в положителен аспект) с хората от близкото си обкръжение. Така ще игнорирате влиянието им. През втората половина от седмицата ще успеете (или поне трябва да положите необходимите усилия), за да довършите започнатото и да получите уговорения за това финансов еквивалент. Въздържайте се от спонтанни покупки, за които почти незабавно ще съжалите, но ще е късно да се освободите от тях.

Везни

В началото на седмицата е желателно да организирате ежедневието си така, че да не разпилявате времето и силите си. Ще се случат промени, които първоначално може да ви се сторят резки и внезапни, да предизвикат чувство на страх, но след като обмислите вариантите, ще установите, че са ви от полза. Личните и деловите отношения ще са еднакво ефективни и в повечето случаи ще са източник на положителни емоции. Теми, по които към момента не сте успели да намерите подходящо решение най-после ще бъдат завършени. Успоредно с текущите задачи ще имате и допълнителни. Не ги отлагайте. Захващайте се за каквото трябва незабавно и осмислено. Финансовото ви положение ще е стабилно, а в края на седмицата не е изключено да получите допълнителни постъпления, макар и не големи.

Скорпион

Сериозен напредък ще отбележите в дейности, изискващи екипно участие. На вас ще се падне трудната задача да обединявате колектива, да организирате работата и да носите отговорност за крайния резултат, но трудностите ще ви мотивират. Покрай практическите занимания ще разполагате и с време за самоусъвършенстване. Използвайте го съзнателно. Търсете актуална информация, успешно приложени практики и всичко друго, което би ви позволило да разширите влиянието си. Новите делови партньорства ще са обещаващи, но не им се доверявайте сляпо и веднага. Дайте си срок на проучване и проверка. Периодът ще е плодотворен, но това не значи, че трябва да изпреварвате събитията. Справяйте се със задачите си последователно и в естествения им ред. Предприемайте промени само в случаите, в които се налага да избегнете конфликтни ситуации.

Стрелец

Съществено условие, за да се чувствате добре през тази седмица е да запазите физическата си активност. Интересен момент е, че няма да избегнете затрудненията, но пък и те няма да попречат на напредъка ви. Преките пътища, макар и не много лесни, ще се окажат по-ефективни от заобиколните. Не обръщайте гръб на фактите и събитията, които не ви харесват. Анализирайте ги, потърсете смисъла им. Приемете ги като полезен опит, от който ще научите нещо ново. Ще улесните самите себе си, ако си създавате предварителен график, план за работа и се стараете да го спазвате. Хаотичните действия ще ви забавят, ще ви изнервят, а и ще са предпоставки за грешки, които може да повлекат след себе си финансови разходи. Не пренебрегвайте трафика, за да не закъснявате за важните срещи.

Козирог

Вие сте отговорни, надеждни, майстори на дългосрочните планове, но независимо от всичко не сте безгрешни. Време е да помислите за собствените си пропуски. Ангажиментите ви през тази седмица ще са в рамките на очакванията и ще разполагате с доста свободно време, което можете да употребите за себе си. Анализирайте направеното до момента, систематизирайте дейностите, които са в застой и си дайте сметка за причините, които ви пречат да ги довършите. Ясно ще осъзнаете, че те не са само външни, а в известна степен са свързани и със страховете ви, с проявите на неувереност. В края на седмицата ще имате ясна и точна представа за печелившата тактика. Материалното ви положение ще е стабилно. Ще получите интересни предложения с възможности за допълнителни доходи. Преценете обективно физическото и психическото си състояние, за да отговорите правилно.

Водолей

Първите няколко дни от седмицата ще са изпъстрени с изненади. Дребни, но приятни и зареждащи с добро настроение. Ще ви ентусиазират и стимулират да се занимаете с организацията и уюта на дома и работното си място. Мисълта, че около вас царят ред и красота ще повиши енергетиката и ще стимулира въображението ви. С каквото и да се захванете, ще го направите по най-добрия начин. В последните работни дни са възможни противоречия с колегите ви или далечни роднини. Не се задълбочавайте прекалено, ако не са свързани със сериозни последствия. Не е изключено да се наложи да отпътувате в командировка. Не отказвайте, резултатите ще са благоприятни, а и ще оползотворите свободно време, с което ще разполагате поради забавяне на някои други уговорки. Проявете пестеливост, независимо че ще разполагате с достатъчно финансови ресурси.

Риби

Събитията през първите дни на седмицата може да не са от най-радващите, но затова пък ще ви покажат на какво сте способни. Ще откриете у себе си неподозирани умения и таланти и ще се справите със затруднения, които към момента сте възприемали като невъзможни. След като отстраните тези препъникамъни ще сте много по-спокойни, по-уверени, а и напрежението около вас принципно ще спадне. Енергетиката ви ще е стабилна, а интуицията – силна, което ще повиши работоспособността ви. Приемайте проявите на лошо настроение у околните като нормален процес, който ще отмине и не бива да позволявате да ви пречи. В края на седмицата е възможно да направите непредвидени разходи. Опитайте се да ги минимизирате доколкото е възможно и си водете точен списък на разходите. Някои от тях е много вероятно да отпаднат и да възстановите бюджетния си баланс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари