IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 март

27 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите с поредица дребни затруднения. Във възможностите ви е, стига да не възприемате реалността като „черна и бяла“, спомнете си за нюансите. Не се отказвайте от принципите си, но не ги и натрапвайте.

Телец

Крайните резултати зависят от личната ви организация. Не драматизирайте, ако нещата не се получават според предположенията ви. Въздържайте се от окончателни решения, ако имате неясноти относно ситуацията, в която се намирате.

Близнаци

Комуникацията ще ви се получава лесно, ще намерите общ език с всеки, с когото решите да разговаряте. Не разчитайте, обаче, на подкрепа от всеки, който ви се усмихва, защото ще останете излъгани. Излишно е да се престаравате и да се натоварвате с повече отговорности, отколкото можете да понесете.

Рак

Печелившата ви тактика е да се съсредоточите и да заложите на опита си. Реакциите на околните може да ви накарат да се усъмните в част от действията си, но не си заслужава да си разваляте настроението заради това. Не отказвайте предложена помощ, тя най-вероятно ще е компенсация за ваша предишна услуга.

Лъв

На преден план ще излязат финансови проблеми. Може да се наложи да съкратите някои разходи за сметка на други, непредвидени. Изпълнявайте задълженията си старателно, за да предотвратите нечий опит да навреди на авторитета ви.

Дева

Наблюдавайте какво се случва около вас, вслушвайте се внимателно в разговорите и обръщайте внимание на детайлите. Не се захващайте ентусиазирано за нови проекти, чийто краен резултат ви изглежда мъгляв. Следвайте общата тенденция и не разпилявайте енергията си.

Везни

Изказвайте мнението си недвусмислено, но не очаквайте всички да го приемат безрезервно. Идеите ви може и да са добри, но това не значи, че разполагате с оптимални условия за реализацията им. Не се вторачвайте само в една цел и не мислете за неуспехите от миналото.

Скорпион

Заниманията ви днес ще са твърде разнообразни и в повечето случаи ще се налага да се включвате в чужди дейности за сметка на лично вашите. Независимо от всичко няма да изостанете с обещаните срокове. Не обръщайте внимание на заядливи забележки, които ви отправят само за да ви развалят настроението.

Стрелец

Конфликт, който от известно време бавно назрява, днес може да избухне в пълната си сила. Колкото и странно да изглежда, ще ви завари неподготвени. Следвайте интуицията си, за да се измъкнете от неудобната ситуация. Постарайте се да не усложнявате нещата излишно.

Козирог

Анализирайте всяка новополучена информация. Колкото по-детайлно се запознаете със същността ѝ, толкова по-ефективно ще се възползвате от нея. Не се натоварвайте с чужди грижи, ще се окажат преувеличени и ще се почувствате измамени.

Водолей

Ще се наложи да разпределите времето и вниманието си между семейството и приятелите. Направете го така, че никой от тях да не се почувства пренебрегнат, за да предотвратите проявите на ревност. Оставете ги да взимат решенията си самостоятелно без да ги ангажирате със собственото си мнение.

Риби

Въздържайте се от прояви на любопитство. В стремежа си да откриете или разберете нещо ново и вълнуващо е възможно да навредите на текущите си отношения. Следвайте вдъхновението си, но мислейки рационално и прагматично. Не критикувайте действията на околните, независимо че в конкретен момент може да не ги одобрявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари