IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Сатурн – какво да очаквате? (1 част)

11 май 2020 18 00

Мнозина ще имат напрегнати моменти

IStockphoto

Ново астрологично събитие ни очаква тази седмица. На 11 май Сатурн ще забави движението си и до 29 септември ще бъде ретрограден. Този период ще донесе ново начало, напрегнати моменти и шанс за осъзнаване на грешките за много хора.

Сатурн се смята за планетата на ограниченията. Такива ще има при някои хора, които най-сетне ще осъзнаят, че трябва да се отърват от някои навици. До края на септември всеки трябва да е внимателен с новите си контакти и сделки, защото не е изключен риск от измами.

Енергията на планетата ще стане доста силна в началото на юни, когато Нептун също ще попадне в ретроградна фаза. Този транзит ще даде невероятната възможност на представителите на определени зодии да променят живота си и да осъществят някои свои съкровени желания.

Ето какво да очаквате от ретроградния Сатурн според вашата зодия:

пролет, жена

IStock

Овен

Започвате да печелите доверието на колегите си и вървите към успеха, но знайте, че Рим не е построен за един ден. Не бързайте и преценявайте всяка своя стъпка, ако искате да се издигнете. Ако сте търпеливи, говорите по-малко и се справите с моментите на несигурност, скоро ще берете плодовете на вашия труд.

Телец

Вие приемате работата прекалено на сериозно, което ви пречи на личния живот и ви носи излишни нерви. Време е да помислите за себе си и да поработите над това да откриете баланса между двете. По време на ретроградния Сатурн е много важно да сте по-спокойни и да релаксирате, за да съхраните психиката си.

Близнаци

Доверете се на вашата интуиция преди да вземете важни решения. От това зависи дали ще възприемат сериозно вашите предложения и поведението ви в обществото. Планетата ви позволява да се развивате, ако сте сериозни и държите на думата си. Ще получите отговорите на въпроси, които отдавна търсите.

жена, пролет

Pixabay

Рак

Склонни сте да поставяте граници между себе си и другите. Иначе вие самите не търпите никакви ограничения, което не се харесва на някои хора. Очаквайте трудности в комуникацията и партньорските отношения. Бъдете внимателни и честни в намеренията си, за да получите всичко, което искате.

Лъв

Ще има сериозна динамика във вашите връзки. Нищо чудно да откриете, че най-големият ви съперник тайно ви се възхищава. Приятелският ви кръг ще претърпи голяма трансформация. Добре е да обърнете внимание на онези, които ви подкрепят и да се разделите с използвачите.

За останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари