IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 май

13 май 2020 09 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с подходящи физически натоварвания без да прекалявате. След това дефинирайте целите си и дайте превес на интелектуалната работа. Проявете комбинативност при сложни делови разговори.

Телец

Приемете несполуките с чувство за хумор. Помислете как да се справите, вместо да губите време във вайкане. Не се разсейвайте с виртуални контакти в социалните мрежи, насочете енергията си към нещо градивно.

Близнаци

Ако установите, че събеседниците ви не само не разбират какво им говорите, но дори не си правят труда да разберат, просто прекратете диалога. Може да предприемете някои рискови действия, свързани с пряката ви работа, без да стигате до откровени авантюри. Не разпилявайте силите си в прекалено много посоки.

Рак

Чувството ви за справедливост е по-изострено от обикновено и днес може да попаднете в някаква конфликтна ситуация. Бъдете внимателни, ако се наложи да се занимавате с финансови операции. Неоценима помощ може да получите от представител на някой от огнените знаци.

Лъв

Не се изкушавайте да се включвате в привидно интригуващи проекти. Много по-ефективни ще сте, занимавайки се с преките си задължения. Професионализмът ви ще получи висока оценка, което няма как да не ви зарадва.

Дева

Енергетиката ви е стабилна и всяка промяна, колкото и да е дребна, ще ви тонизира. Ако някое занимание ви отегчи, веднага го променете с друго. Така ще поддържате жив интереса си към всякаква работа. Най-важното е да елиминирате контактите с хора, които ви развалят настроението.

Везни

Постарайте се да не излизате извън границите на позволеното във всяко направление. Ако обмисляте някакво ново начинание, то преценете внимателно всички детайли. Не разчитайте на идеален вариант.

Скорпион

Нищо няма да е случайно днес. Ще положите усилия, но и ще реализирате замислите си. Най-добри резултати ще получите от дейности, които сте подготвили старателно. Избягвайте контактите с роднините си. Ще ви изнервят.

Стрелец

За предпочитане е да отложите деловите срещи. Няма да дадат очаквания ефект. Не забравяйте, че отговорността за работата ви засяга не само вас, а и други личности. В сложни моменти разчитайте на въображението си.

Козирог

Ако се натъкнете на спънки при изпълнението на дадена задача, приемете го като подсказка, че на този етап е по-добре да я отложите. Ще овладеете процесите, ако овладеете емоциите. Не отказвайте, ако се наложи да приемете чужда задача. Ще разкрие пред вас нови възможности.

Водолей

Не игнорирайте хората, които се опитват да ви дават разни съвети, но и не приемайте казаното от тях като директива. Успешни ще са търговските сделки, които организирате самостоятелно. Не отговаряйте на предложения на хора от миналото.

Риби

Не е желателно да споделяте намеренията си даже с хора, с които имате еднакви възгледи и на които принципно имате доверие. Заниманията, които правите с желание ще донесат и приходи. Ако близките ви атакуват с капризите си, не бъдете прекалено критични.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари