IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 юни

3 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да разваляте отношенията си с любимия човек. Ако сега допуснете фатални грешки ще ви е много трудно да възстановите равновесието. Ако дължите пари на някого и до момента не сте се разплатили, опитайте да го направите.

Телец

Проявете интерес към проблемите на по-възрастните си роднини. Те вероятно са в затруднено положение, но се безпокоят да ви кажат. Не е изключено вие да имате проблеми с професионалните задачи. За да се справите, обръщайте внимание на детайлите.

Близнаци

Ще се наложи да вземете повече от едно важно решение днес. Ще ви е по-лесно, ако се занимавате с нещата последователно, а не едновременно. Енергетиката ви е стабилна. Опитайте се да не „тъпчете на едно място“.

Рак

Отделяйте време за чужди проблеми, само ако сте се справили с всички свои задачи и при това резултатът не се разминава с очакванията ви. В противен случай няма да сте полезни нито за себе си, нито за околните. Към факти от миналото се връщайте единствено, за да не допуснете стари грешки.

Лъв

Опитайте се да анализирате спорните моменти от различни гледни точки. Ще се наложи да стопирате част от задачите си. Приемете го като полезна пауза, която можете да ползвате, за да поставите в ред документите и кореспонденцията си.

Дева

Личност, която до момента показва безразличие или дори лек негативизъм към вас ще поиска да се сближи. Не отказвайте, най-вероятно ще се окаже, че имате общи интереси. Окончателно ще се освободите от чувството за вина, което изпитвате по повод стара неприятност.

Везни

Не губете време в излишни разговори, опитвайки се да убедите когото и да било в правилността на позициите си. Не очаквайте незабавни резултати от днешната си работа. Те ще дойдат по-късно, но със съответния финансов еквивалент.

Скорпион

Хора от миналото, с които от години не сте се виждали ще ви посетят или ще ви се обадят. Появата им няма да е свързана само с положителни емоции, а и с някаква помощ от тяхна страна спрямо вас. Помислете за подходящ начин, чрез който бихте могли да се реванширате.

Стрелец

Обикновени на глед разговори с околните ще ви помогнат да си дадете отговори на доста въпроси, които ви вълнуват. Действайте старателно и активно. Всичко направено днес ще ви „отвори нови врати“ за изява, от които съвсем скоро ще можете да се възползвате.

Козирог

Не се захващайте за няколко неща едновременно. Няма да успеете да ги довършите, а и ще изгубите реална представа с кое докъде сте стигнали. При необходимост да взимате важни решения следвайте максимата „три пъти мери, един път режи“.

Водолей

Ако от известно време замисляте да пробвате силите си в някакво непознато занимание, то днес уверено може да го направите. Резултатите ще ви заредят със самоувереност и оптимизъм. Ще се убедите, че притежавате повече таланти, отколкото сте си представяли.

Риби

Занимание, над което работите отдавна най-после ще започне да проявява признаци на завършеност. Не бързайте да сложите „финалния щрих“, колкото и да ви се иска. Проверете спорните места още веднъж. Изненадващо съобщение ще ви върне в спомените и може да ви натъжи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари