IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ще ви донесе Ягодовата луна?

4 юни 2020 17 30

Пълнолунието си има и положителни страни

IStockphoto

Лунното затъмнение в Стрелец или така наречената Ягодова луна ще се случи на 5 юни. Това ще доведе до известни промени в живота ни, най-вече неудовлетвореност. Събитието ще ни накара да направим равносметка и да кажем на глас неща, които до момента сме премълчавали.

Според астролози, ако до момента сме имали изостанали планове или сме били нещастни по една или друга причина, сега ще имаме възможност да променим това.

След като ви разказахме как ще ни повлияе Ягодовата луна, ето какво ще донесе тя на всеки един представител на зодиака:

Овен

Вашият идеализъм ще ви накара да последвате своите страсти и желания. Бъдете по-решителни и не се отказвайте от плановете, които имате. С малко повече пот на челото си ще се справите с пречките, които изникват на пътя ви.

Телец

Време е да подобрите финансите си и да се издължите на хората, от които сте взели пари. Освен това, имате склонност да се раздавате за другите, но сега не е времето за това. Поставете ясни граници, не позволявайте да ви използват.

Близнаци

Очакват ви драми във връзката, но това ще помогне за подобряване на отношенията ви с партньора. Независимо от обстоятелствата, започнете отначало и забравете за миналото.

Рак

Погрижете се за себе си. Енергията на Ягодовата луна ще ви даде сила и ще послужи за усъвършенстване. Опитайте се да водите по-здравословен начин на живот. Ако не спортувате, сега е моментът да започнете.

Лъв

В момента изпитвате силни емоции, които трябва да споделите с някого. Но сега не бива да говорите прекалено много. Вместо да си правите грандиозни планове за живота, го давайте по-кротко. Правете малки стъпки, с които ще си подсигурите успеха.

планети, Вселена,

Pixabay

Дева

В момента нямате достатъчно енергия и не можете да се справите с всичко, което сте поели на плещите си. Опитайте се да релаксирате по някакъв начин. Успокоите ли се, ще постигнете така нужния за вас в момента баланс.

Везни

Проблемите с приятелите ви ще излязат на преден план. Може да се почувствате пренебрегнати. Но не просете отчаяно за внимание. За да избегнете конфликти, не се сърдете, а говорете открито за проблемите.

Скорпион

Някои може да ви нарекат егоист, но в следващите няколко дни помислете за себе си. Вие командвате другите и не бива да им позволявате да ви развалят настроението. За да се погрижите за своите нужди, спрете да се занимавате с хорските проблеми.

пролет, жена

IStock

Стрелец

Може да се почувствате самотни, но не унивайте. Просто се отдайте на любимите занимания и влезте в положението на любимите хора, които невинаги могат да откликнат на поканите ви. Време е за равносметка и приятни пътувания!

Козирог

Много е важно да излекувате разбитото си сърце, иначе в следващите дни проблемите ви ще се задълбочават. Изяснете си какво чувствате и спрете да се самосъжалявате. Скоро ще срещнете правилния човек.

Водолей

Не е изключено да изградите стена между вас и свои близки по време на пълнолунието. Спрете да бъдете рамо, на което всички плачат, а помислете за собствените си терзания. Отървете се от токсичните хора около вас, които ви вредят.

Риби

В момента всички погледи са вперени във вас. Енергията на Ягодовата луна ще ви помогне в комуникацията с хората и вие лесно ще създавате нови приятелства. Имате нужда от покачване на самочувствието, което може да стане с малко флирт и безразборни срещи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари