IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – каква ще бъде седмицата за всички зодии

8 юни 2020 12 30

Какво вещаят звездите?

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 8 – 14 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Трудностите няма да ви подминат. Ще се наложи да покажете на какво сте способни, когато ви ядосат. Все пак не се разгорещявайте твърде много, за да не задълбочите съществуващи към момента конфликти и разногласия. Най-сигурният начин да възстановите емоционалното си равновесие е да се уедините за известно време и да премислите събитията в отсъствието на дразнители. Не прекалявайте с физическите натоварвания. Бъдете изключително внимателни по време на шофиране. Не е желателно да демонстрирате „майсторските“ си умения в движението.

Телец

Ще има с какво да запомните тази седмица, някои събития ще са знаменателни. Ще се срещнете с хора, които ще ви впечатлят и ще повлияят на част от вашите решения. Междувременно не е изключено да промените първоначалните си планове няколко пъти и да изникнат дребни финансови проблеми. По-добре ще е, ако ограничите разходите си само в разполагаемата наличност и не залагате големи надежди на допълнителни приходи. Със сигурност ще си ги получите, но не точно в уговорения срок. Най-сериозните промени, които бихте могли да предприемете са свързани с външния ви вид. Един от начините за подсилване на природната ви привлекателност е да експериментирате с прическата, аксесоарите или стила на обличане. Реакциите на околните ще ви покажат доколко изборът ви е бил успешен.

Близнаци

Ориентирайте и усилията, и вдъхновението си към справяне с професионалните задачи. На моменти ще се налага да се занимавате успоредно и с текущите, и с някои непредвидени. Оптималната организация на времето, с което разполагате е единствената гаранция за успех. Помислете предварително кой не би ви отказал помощ, ако имате нужда, за да не се налага да правите разни „маневри“ в последния момент. Подхождайте предпазливо към решаване на въпроси, за които не разполагате с достатъчно информация, знания и умения. По-добре бавно, но правилно, отколкото светкавично, но с безкрайно количество повторения. Проявете снизходителност към грешките на любимия човек, никой не е идеален.

Рак

Обстановката у дома на моменти ще е взривоопасна. Причина за разногласията ще са финансови или друг тип материални въпроси. В състояние сте да „успокоите духовете“, стига да си изградите ясна концепция за предполагаемия краен резултат и да сте достатъчно аргументирани. Позицията ви е устойчива, защото споровете ще са между останалите членове на семейството, а вие няма да сте в реална конфронтация с тях, което ще даде предимство на мнението ви. Не е желателно да взимате заеми. Търсете начин да се справите със средствата, с които разполагате. Бъдете внимателни, изпълнявайки дейности, изискващи физически усилия. Съществуват предпоставки за травма.

Лъв

Не звучи много приятно, но крайните резултати от работата ви или решенията, които предстои да вземете, ще зависят от външни фактори (хора или събития). Няма да сте винаги в контрол на ситуацията, така че е добре да преценявате внимателно собствените си позиции, възможности и обвързаности. Насочвайте усилията си към справяне със собствените проблеми, а не към това да помагате на целия нуждаещ се свят. Предприемайте пътувания на далечни разстояния, само ако е абсолютно належащо. Помислете дали не е възможно да ги отложите за края на седмицата, когато ще сте по-устойчиви физически и по-спокойни психически. Един от факторите за успех по време на пътуване е да си осигурите подходящ спътник.

Дева

Обстановката на работното място често ще е твърде конфликтна. Колегите може да се разделят на две, че и повече враждуващи групи и всяка от тях да се опитва да ви привлече на своя страна. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и обмисляйте много внимателно думите и действията си. Всичко, казано от вас, колкото и да е добронамерено, може да се изтълкува превратно и да бъде използвано във ваша вреда, така че повече слушайте и по възможност не участвайте в дискутираните теми. Роднини, които не са ви много близки (братовчеди или по съребрена линия) ще помолят за помощ. Ще е почти невъзможно да се справят без съдействието ви. Не отказвайте. Някои ваши задачи вероятно ще изостанат, но пък роднинските връзки ще се стабилизират.

Везни

Лошите новини, доколкото ги има, ще са свързани с професионалната сфера. Може да е отказ на вече подадено от вас запитване, липса на подходящи условия за справяне с дадена работа или просто опит на някой от колегите да ви въвлече в интрига. Ще са неприятни, но не и фатални, така че е желателно да запазите присъствие на духа и да ги посрещнете с усмивка. Колкото по-малко емоции показвате, толкова ще сте по-неуязвими и ще си осигурите време за изграждане на правилна тактика. Не се опитвайте да решавате финансовите въпроси самостоятелно. Даже напротив, резултатите ще са много по-добри, ако оставите някой от близките да поеме отговорността и да изгради варианти. Спазвайте стриктно карантинните изисквания за превенция от зараза. Имунната ви система е леко нестабилна.

Скорпион

Заемайки се с каквато и да било работа през тази седмица не мислете за парите, а за впечатлението, което ще направите. За това как крайният резултат ще се отрази на авторитета, позициите ви и на настроението на хората, за които е предназначен. Стремейки се към качеството, към „идеалната“ част, всъщност ще получите не лоша материална (финансова) компенсация. Най-важното е да не бързате, да не си изграждате прекалено големи очаквания и да сте изобретателни. Интересното е, че няма да получите приходите, които възприемате като сигурни. Те може да се забавят. Но ще получите други, съвсем непредвидени, които макар и по-малко като количество, много ще ви зарадват. Положителните емоции ще са свързани с членовете на семейството (в частност децата), с много близки приятели или пък с някакво изненадващо пътешествие. При всички случаи ще запазите интересни спомени от изминалия период.

Стрелец

Свикнете с мисълта, че тази седмица едно нещо ще се осъществява за сметка на друго. Първоначално ще напреднете с поредица изостанали домашни и битови въпроси. Не се захващайте обаче с всичко едновременно. Ще за губите реална представа докъде сте стигнали и какво още остава. В този период служебните задачи ще са в рамките на обичайното и развитието им няма да е особено динамично. Няма място за тревога, в края на седмицата ще успеете да наваксате пропуснатото. Ако установите, че ви е нужна помощ, не се стеснявайте да помолите. Околните ще са достатъчно отзивчиви. Романтичните преживявания ще са леко изненадващи, но силно интригуващи. Представителите на вашия знак със „свободни сърца“ със сигурност ще изпратят стрелата си на точното място в точния момент.

Козирог

Имате два варианта за предстоящия период: спокоен и динамичен. И двата зависят от собственото ви поведение. Ако съхраните мирната обстановка в семейството, не се противопоставяте на решенията на близките си и се съобразявате с предпочитанията им, то ще си осигурите една безметежна седмица. Може би няма да има с какво да я запомните, но пък и няма да има за какво да се безпокоите. Малко по-разнообразни, но в никакъв случай конфликтни, ще са събитията на работното място. На моменти натоварването ще е по-интензивно от обичайното, но не и затрудняващо. Правете всичко по силите си, старанието ви ще бъде забелязано и високо оценено. Спазвайте препоръчителната социална дистанция, вероятността за инфекция все още съществува. Осигурявайте си достатъчно сън, не се лишавайте от движение. Ако е възможно, в края на седмицата си организирайте излет сред природата.

Водолей

Приоритетни през тази седмица ще са всички въпроси, свързани с финанси и имущество. Възможно е да получите допълнителни парични постъпления от търговска сделка, наследство, застраховка. Не бързайте да ги харчите. Разпределете ги пестеливо, внимателно и разумно за необходимостите ви в бъдещи периоди. Структурирайте и дългосрочните си планове, свързани с почивка и пътувания. Не е изключено да попаднете на изгодни оферти за ранни записвания. При всички случаи ги съгласувайте с близките си, за да избегнете недоволството от евентуална проявена от ваша страна самодейност. В края на седмицата не е желателно да ходите на места, които не познавате. Избягвайте и контактите със случайни събеседници. Най-добре ще се отрази на тонуса и настроението ви времето, споделено със старите приятели.

Риби

Енергетиката и въображението ви са еднакво силни през тази седмица. Добре ще се справите с дейности, изискващи нестандартно мислене. Ако ви предстоят изпити, интервюта за нова работа, професионални презентации или участие в онлайн дискусии на каквато и да било тема, ще привлечете вниманието към себе си. Силите със сигурност ще ви стигнат за всичко, но ще се представите много по-убедително, ако напредвате с равномерно темпо. Откажете се от експлозивните прояви. Не залагайте на нови проекти. Не разполагате с всички необходими условия за стартирането им и, дори да поставите началото сега, не след дълго ще се наложи да преустановите и да изчакате. Покрай всички публични ангажименти е желателно да се погрижите за собственото си здраве и външен вид. Използвайте част от свободното време за сауна, басейн, масаж, спа процедура. Ще хармонизирате физическото с психическото си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Зюмрют хайрула ( преди 3 години )
Много вярно сте написали.Радвам се че има такива умни и учени хора.Благодаря.Довиждане.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар