IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква зодиите тази седмица

15 юни 2020 11 00

С какво ще се сблъскаме в периода 15 – 21 юни

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15 – 21 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате и в които участвате и ги анализирайте. Не отказвайте помощ, но и не прекалявайте със саможертвите. Ако имате намерение да уреждате някакви търговски сделки, направете го през първата половина на седмицата. Постарайте се при контакти с непознати да не показвате най-лошите страни на характера си. През втората половина на седмицата заниманията ви ще са свързани с оформяне на доста документация. Структурирайте бъдещите си планове и го направете самостоятелно. Не прекалявайте с покупките, придържайте се към бюджета, който сте си определили предварително.

Телец

Направете усилие и се отървете от старите чувства и преживявания, които ви пречат. Да си злопаметен не е най-доброто човешко качество и, ако забравите старите обиди, старите разочарования и старите противоречия ще си направите голяма услуга. Ще разтоварите психиката си и ще напреднете с най-смелите си идеи. Проблемите в началото на седмицата ще са предимно финансови. Вероятно ще се наложи да се откажете от някои предпочитани от вас удобства за сметка на професионалния напредък. След навлизането на Меркурий в ретроградно движение е желателно да отделите време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Нови хора ще се появят в живота ви. Присъствието им ще бъде за вас втори шанс за осъществяване на замисли, които преди време са ви затруднили.

Близнаци

Голяма част от събитията през тази седмица ще са изненадващи, което означава, че трябва да сте предпазливи в действията си и най-вече в онези, свързани с работата и финансите ви. Ще повишите работоспособността си, ако промените обстановката, в която пребивавате или поне се опитате да я разнообразите с леки подобрения на интериора. Освободете се от всичко, което ви действа потискащо, включително и от хора, в чието присъствие не се чувствате добре. Не отказвайте помощ на приятели, намиращи се в затруднено положение. Ще сте по-успешни, ако сте по-самостоятелни. Не се подвеждайте по чужди съвети и не харчете безконтролно, особено след като Меркурий, вашият управител, премине в ретроградно движение.

Рак

Единственият фактор, който би могъл да попречи на успеха ви през тази седмица, ще е липсата на мотивация. Нямате причини да се съмнявате в уменията си, интуицията ви също ще е силна, така че предпоставките за напредък са налице. Приемайте чуждите препоръки само като възможност за ориентация, а не като задължителна норма. Не отлагайте важните задачи и не се опитвайте да ги прехвърлите на някой друг. Приходите ви през текущия период ще са пряко свързани с проявената от вас отговорност и изпълнителност. Любовните отношения ще са окуражаващи. Наслаждавайте им се без да ги обсъждате дори с най-близките си приятели.

Лъв

В началото на седмицата ще се наложи да се справите с някои непредвидени затруднения. Ежедневието ви изведнъж ще излезе от първоначалното си русло и на моменти ще се чувствате като в безизходица. Всъщност, ситуацията съвсем няма да е толкова критична и ще се справите, ако се освободите от собствените си страхове. За подобряване на настроението може да си организирате шопинг-разходка с някои дребни покупки, но без да прекалявате и без да се увличате в разходите. В края на седмицата избягвайте рисковите ситуации от всякакъв характер и особено онези, които биха могли да навредят на здравето ви като некачествени храни, екстремни спортни занимания, силни и енергизиращи напитки. Шофирайте разумно, спазвайте правилата и не прекалявайте с високите скорости.

Дева

Ще постигнете целите си, ако не се страхувате от промените. Следвайте логиката, залагайте на опита и не се доверявайте на интуицията си, занимавайки се с професионални и финансови въпроси. Не е желателно да взимате кредити, да правите скъпи покупки и да давате заеми, дори да са малки суми. Работата ви през повечето време ще е в рамките на ординерното. По-сложните казуси можете да обсъждате с по-квалифицираните си колеги, те няма да ви откажат съдействие. Най-важното е да осъзнаете, че няма невъзможни неща и да възприемате промените като възможност, а не като проблем. Любовните отношения ще са изпълнени с неизвестност, но и с очакване. Ще останат в миналото връзки, които отдавна са изгубили смисъла и значението си.

Везни

Ще сте много по-проницателни от обикновено през тази седмица и, наблюдавайки внимателно събитията, ще си отговорите на въпроси, които към момента сте възприемали като истинска загадка. Самостоятелно и без ничия чужда намеса ще преодолеете поредица препятствия от професионален характер и такива, свързани с личните ви отношения. Що се отнася до финансовите въпроси, избягвайте прибързаните и хаотични реакции. Не купувайте нищо под чуждо влияние. Бихте могли да получите допълнителни приходи от заниманията, изискващи творчество, независимо дали са свързани с професията, домашните задачи или с хобито ви.

Скорпион

Опитайте се леко да размените приоритетите през тази седмица. Обикновено поставяте работата на първо място и преимуществено ориентирате силите си към изпълнение на служебните задачи. Време е да дадете предимство на домашните задължения и успоредно с тях на себе си. С домашните задачи ще се справите без особени усилия, но затова пък крайният резултат ще е изключително обнадеждаващ. Ведрата обстановка ще създаде и ведро настроение. Промяната във външния ви вид, колкото и да е минимална, ще предизвика истински вулкан от положителни реакции у хората от обичайното ви обкръжение, което няма как да не ви окуражи. Ще избегнете финансовите проблеми, ако не отлагате сложните задачи, не правите дългосрочни инвестиции и не рискувате с борсови операции. Придържайте се към обичайния си начин на работа, с който са свикнали колегите, шефът и партньорите ви.

Стрелец

Ще можете да разпределите почти идеално предстоящия период. През първите дни мислете за бъдещето. Систематизирайте перспективните планове и изградете подходящи тактики за реализацията им. След като Меркурий премине в ретроградно движение обърнете поглед към миналото. Довършете всичко започнато. Не отлагайте нито една от текущите ви дейности, по-късно ще е трудно да отделяте време за тях. През последните дни от седмицата се заемете с общите семейни задачи. Обединете своите сили с тези на близките. Ще получите учудващо добри резултати. Всеизвестно е умението ви да анализирате хората и да се ориентирате в човешките характери. Финансовото ви състояние през тази седмица ще зависи от контактите. Въздържайте се от импулсивни реакции. Правилният подход към партньорите ще ви помогне да получите или поне да уговорите допълнителните приходи, на които се надявате.

Козирог

Без никакви опасения можете да разпределите силите си в различни направления. Единственото условие, за да се случват нещата „като по учебник“ е да вярвате в себе си и да си създадете оптимална организация на работа. Всичко останало ще се получи от само себе си. През първите няколко дни от седмицата ще успеете да уредите спорни въпроси от личен характер. След вторник е много вероятно да намерите решение на юридически казус, с който се „борите“ отдавна. В края на седмицата актуалност ще придобият финансовите въпроси. Тогава ще можете да довършите търговските си сделки или да получите от тях приходи, които по някакви причини са били отложени. Задължително отделяйте време за спорт и почивка, за да не попаднете в коварните лапи на стреса.

Водолей

Откажете се от прекалено амбициозните планове за тази седмица. Действайте с умерено темпо, рамо до рамо с членовете на семейството и се постарайте да създадете уютна атмосфера у дома. Ако отношенията с близките са спокойни, ще се справите по-бързо и по-добре с всички набелязани занимания. В случай, че нещо не се получава и „удряте на камък“, то най-добре ще е да го отложите за по-късен период от време. Въздържайте се от каквито и да било финансови рискове. Не взимайте и не давайте пари назаем. Единствените оправдани разходи ще са тези, свързани с обучението и повишаването на квалификацията ви, както и с покупка на техника, необходима за пряката ви работа. Всички останали е желателно да редуцирате до неизбежния минимум.

Риби

За представителите на вашия знак успешни ще са дейностите, свързани с пътуване и изискващи физически усилия. Експериментирайте и без никакви опасения следвайте твърдението, че който търси – намира. Ще попаднете на различни находки както от материален, така и от духовен характер и, дори в момента да не си дадете ясна сметка за стойността им, след време ще се почувствате щастливи, че ги имате. Романтичните и любовни преживявания ще са източник на истински изненади и вълнуващи емоции. Не е изключено обикновено познанство, което към момента поддържате, да промени посоката на развитието си и да се окаже добра перспектива за съвместен живот. Допълнителните ви доходи, доколкото ги има, ще дойдат от нетипични занимания, от такива, които упражнявате предимно за удоволствие. Ще имате възможност да разширите сферата на интересите си под влияние на някакво събитие, информация от медиите или публична инициатива. Не се увличайте по покани за включване в политически формации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари