IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юни

16 юни 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Особено важно е днес да работите старателно. Всичко, което пропуснете или не направите с необходимото качество ще се мултиплицира върху следващата част от работата ви. Спомнете си твърдението, че добрите намерения водят към ада преди услужливо да се втурнете да помагате.

Телец

Проявете последователност. Опитвайки се да свършите няколко неща едновременно със сигурност ще пропуснете нещо важно. Въздържайте се от уреждане на финансови сделки.

Близнаци

Включете се в екипната работа и не привличайте вниманието върху себе си. Така ще си осигурите прекрасната възможност да наблюдавате и да анализирате. Ще установите причините, поради които някой напоследък ви гледа накриво.

Рак

Ако някой с постъпките си ви накара да изпитате съмнения спрямо добрите ви отношения, не мълчете, а се опитайте да научите истината веднага. Най-добрият начин да съхраните приятелството си е да сте искрени. След като разберете фактите ще се убедите колко е вредно да сте мнителни.

Лъв

Неволното подслушване на чужд разговор ще ви отговори на важен въпрос, който ви измъчва от известно време. Дайте си време за обмисляне и се въздържайте от резки действия и изказвания. Няма да сте доволни, ако оскърбите някого незаслужено.

Дева

Не приемайте забележките, които ви отправят като заяждане. По-добре помислете дали не са основателни и какво е нужно да направите, за да ги избегнете в бъдеще. Ще повишите ефективността си, ако преди да започнете работа създадете около себе си идеален ред.

Везни

Дребни събития ще отвличат вниманието и ще пречат на концентрацията ви. Ако работите с документи и имате възможност да се дистанцирате от колектива, то направете го, докато възстановите обичайната си кондиция. Ако пък не, заемете се с познати дейности, при които грешките не биха били фатални.

Скорпион

Ако не искате да навредите фатално на отношенията си с хората от обичайното ви ежедневие, спомнете си, че „мълчанието е злато“. Не коментирайте чужди тайни и не обсъждайте чужди грешки. Желанието ви да докажете правотата си на всяка цена може да предизвика сериозен конфликт.

Стрелец

Не се заемайте с отговорни занимания, докато не сте довършили обичайните. Следвайки повече от една цел съществува опасност да размените приоритетите. Не се захващайте самостоятелно с дейности, изискващи екипна работа.

Козирог

Не бихте имали особени затруднения с каквото и да се заемете, но творческите занимания, дори да ги правите само за собствено удоволствие, ще ви донесат истинско удовлетворение. Освен това няма смисъл да бързате. Колкото по-спокойно работите, толкова по-далеч ще стигнете.

Водолей

Случайни обстоятелства може да ви подскажат, че е добра идея да си вземете домашен любимец. Разбира се, ако до момента нямате. Разберете обаче мнението и на близките си. Те със сигурност ще подкрепят идеята. Единственият спор може да възникне по въпроса какъв точно да е домашният любимец.

Риби

Ако се налага да участвате в някаква обща професионална дискусия, наблюдавайте поведението на събеседниците си. Установите ли, че никой никого не слуша, по-добре се откажете или предложете отлагане на разговора. В случай, че предложението ви бъде отхвърлено, не поемайте отговорност върху крайното решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари