IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво вещаят звездите за тази седмица?

22 юни 2020 16 30

Всички зодии и какво ги чака до неделя

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22 – 28 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В началото на седмицата вероятно ще се наложи да се справите с поредица дребни, но неизбежни проблеми. Опитайте се да запазите присъствие на духа и да не реагирате на провокациите. Инициативите ви ще получат одобрение и подкрепа. Преценете кое към момента ви е затруднило и ориентирайте усилията си точно в тази посока. Единствените разходи, които биха си заслужавали, ще са свързаните с повишаване на знанията и уменията ви. Разбира се, че ще ви гарантират напредък, но преди да се включите в каквито и да било форми на обучение е задължително да проучите съществуващото към момента мнение за тях.

Телец

Началото и краят на седмицата ще са сравнително спокойни, но в средния период напрежението ще е осезаемо. Обмисляйте решенията си в уединение и в обстановка, предразполагаща към задълбочен анализ. По време на разходка или на фона на предпочитана музика. Отстоявайте позициите си решително, но със спокоен тон. Въздържайте се от импулсивни разходи. Обсъждайте покупките с близките си и се съобразявайте с мнението им. Ефектът ще е двоен: ще съхраните спокойните си взаимоотношения и няма да нарушите режима на икономии.

Близнаци

След като Слънцето излезе от вашия знак може да почувствате лека неувереност, да забавите темпото. Ще са ви нужни един-два дни за адаптация към обстановката, а и за да прецените как точно да се възползвате от ретроградното движение на Меркурий. Ориентирайте усилията си към осъзнаване и контролиране на личните и делови отношения, защото през тази седмица Нептун също ще навлезе в ретроградна фаза на движение и при аспекти с ретроградна Венера във вашия знак преценката ви може да е размита и нереална. Да се заблудите и да допуснете грешки. Финансови приходи може да получите от творчески занимания и нестандартни решения. Ще впечатлите хората, чието внимание бихте желали да привлечете. Концентрацията няма да е най-силната ви страна, така че е желателно да избягвате рисковите занимания.

Рак

След навлизането на Слънцето във вашия знак ще сте доста по-енергични и инициативни. Ориентирайте усилията си към подготвителни и проучвателни дейности. Преценявайте обективно дали можете да се справите сами преди да потърсите помощ. Не е изключено под доброжелателна форма за съдействие да се опитат да ви манипулират. Ограничете контактите само до хора, с които се разбирате и в чието присъствие се чувствате спокойни. Постарайте се да минимизирате разходите доколкото е възможно. Избягвайте скъпите покупки и луксозни услуги. Ако не се налага да тръгвате на път на далечни разстояния, то по-добре е да не го правите. С уреждане на лични отношения се занимавайте едва след като сте завършили професионалните и домашните си задачи.

Лъв

Събитията през повечето време ще са непредвидими. Не разчитайте на Вселената, не разчитайте и на късмета, разчитайте предимно на себе си през тази седмица. И си имайте едно наум, че така както всичко се случва „като по поръчка“ и в синхрон с желанията ви, изведнъж ситуацията може рязко да се промени. Особено в края на седмицата. Печелившият вариант в подобни случаи е да мислите бързо, да действате решително и да запазите присъствие на духа, което ще ви предпази от груби грешки. Занимавайте се само с онова, което умеете най-добре. Реализирайте финансовите си операции самостоятелно и без да ги обсъждате. Редуцирайте контактите си. Разпределете свободното време така, че да спортувате редовно.

Дева

Представителите на вашия знак са известни с това, че успяват да се справят с всякаква сложна ситуация. През седмицата такива няма да липсват особено през първия и последния ден. Мобилизирайте се и не се притеснявайте да помолите за помощ, ако ви е нужно. Осигурете си заетост, дори в дните, в които още от сутринта усещате, че не ви се прави нищо. Колкото сте по-ангажирани, толкова ще сте по-продуктивни. Проверете банковите си сметки. Не разчитайте на непредвидени постъпления. Ограничете покупките само до такива за дома и лично за себе си. Не е препоръчително да харчите за мебели и техника. Извършвайте разплащанията си безналично.

Везни

Условно казано седмицата ще е разделена на два периода. Първоначално обстановката ще е по-напрегната, ще се наложи да се справите с някое и друго непредвидено затруднение. Приемете го като проверка на уменията ви и като обичайна житейска ситуация и ще ви е доста по-лесно да овладеете емоциите. Най-сигурният начин да се справите с проблемите е да не ги отлагате и да не се страхувате от тях. В края на седмицата обстоятелствата ще са по-приемливи, а самите вие ще сте далеч по-спокойни. Не обсъждайте финансовите си затруднения. Точно хората, които показват съпричастност ще ви навредят, вместо да помогнат. Постарайте се да разплатите паричните си задължения към държавните институции по възможност по-рано или поне в уговорения срок, за да не се натоварвате с лихви.

Скорпион

Идеален период за онези от вас, които са свикнали да работят самостоятелно, да разчитат само на себе си и имат ясни концепции и цели. Ще има известни затруднения, разбира се, но ако не ги обсъждате ще намерите оригинални решения, които ще впечатлят когото трябва, ще стабилизират позициите и ще разширят територията ви на влияние. Използвайте факта, че настроението ви ще е оптимистично от постигнатите професионални успехи и се постарайте да изгладите любовните конфликти, ако имате такива. Нови делови партньори ще потърсят съдействието ви. Уреждайте всички сделки в писмен вид. Не е изключено най-после да получите стари отложени плащания. Заделете ги за резерви, с които в подходящ момент ще разширите бизнеса си или ще стартирате творческите проекти.

Стрелец

Най-сигурната гаранция за успех през тази седмица е да се придържате към правилата. Не се подвеждайте по никакви увещания за участие в авантюристични и приключенски схеми, независимо дали става дума за работа или за развлечение. Следвайте строго изискванията на закона и ще си осигурите безпроблемна реализация на дългосрочните проекти. Усещането за неуязвимост ще повиши работоспособността и ще ви помогне да разгърнете въображението си. Спомнете си твърдението, че парите обичат смелите и не се колебайте, ако ви предложат допълнителна работа, отговаряща на уменията ви. При оптимално разпределение на времето ще се справите и ще получите очаквания финансов еквивалент. В края на седмицата ще можете да си позволите кратко пътуване в предпочитано направление с предпочитана компания.

Козирог

Може да звучи разочароващо, но част от предварителните ви делови или професионални уговорки ще отпаднат през тази седмица. Не намалявайте темпото и не отделяйте време за изясняване на подробностите. Просто преминете към следващата набелязана работа без излишни емоции. Важното в случая е да не „седите със скръстени ръце“ и да уплътните времето си максимално ефективно. Приемете, че което не се е случило явно не е трябвало да се случи и не се страхувайте от новостите. Новости ще има. Те първоначално може и да не ви харесат, но тъй като няма как да ги избегнете, най-добре е да се възползвате от тях. Опитайте да се справите с финансовите проблеми самостоятелно. Ако искате да чуете „шума на парите“, не шумете излишно около себе си. Не говорете за успехите си, проблемите ще дойдат точно оттам, откъдето най-малко очаквате. Отделяйте време, а ако се налага и средства, за повишаване на знанията и уменията си.

Водолей

Освен енергични и активни представителите на вашия знак са надарени и с изключително оригинално мислене. Ще разполагате с прекрасната възможност да съчетавате обичайните рутинни задължения със случайно хрумнали творчески занимания през тази седмица. Ще е малко трудно да разпределите времето си между задълженията и желанията, но ако не обсъждате въпроса с никого, ще успеете. Единият от вариантите е да размените „режима“ на работа или по-точно работните и почивните дни. Да си вземете почивките когато настроението ви е „творческо“ и да преместите тривиалните задачи за края на седмицата. Едва ли ще се наложи да се справяте с проблеми от материално и финансово естество. Не е изключено изненадващо да ви поканят на парти, за което е нужен подарък. Доверете се на фантазията и на уменията си. В състояние сте да изработите самостоятелно с минимални средства и много желание подарък, който ще създаде неповторимо впечатление.

Риби

Интересен период, в който ще можете да „носите две дини под една мишница“. По друг начин казано, ще се справите безпроблемно както с професионалните задачи, така и с личните отношения. Представяйте смело идеите си на работното място. Дори да не получите одобрение в момента на дискусията, рано или късно предложенията ви ще стигнат до обсъждане и ще се радват на висока оценка. Бъдете искрени с хората, към които насочвате чувствата си. Отношението им ще е огледало на поведението ви и даже да е имало някакви противоречия, те ще бъдат изгладени. Не прекалявайте с разходите. Проверявайте касовите си бележки старателно. Бъдете внимателни при осъществяване на онлайн банкови операции. Не давайте назаем дори и малки суми. Въздържайте се от прояви на благотворителност и особено от изпращане на есемеси за набиране на средства по каквито и да било инициативи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари