IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юни

25 юни 2020 09 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна, настроение също няма да ви липсва. Ако успеете да ориентирате силите си в правилната посока ще сте полезни и за себе си, и за близките, а и за работата. Добрите новини ще са свързани със стар приятел, съученик, далечен роднина.

Телец

Контролирайте стриктно бюджета си. Ако има възможност да направите изгодни покупки, които от доста време обмисляте, преценете дали сте в състояние бързо да възстановите извънредните разходи.

Близнаци

Едва ли има въпрос, с който не бихте могли да се справите днес. Ориентирайте се към онези, чието решаване е свързано със съдействие от страна на държавната администрация. Най-вероятно ще получите очакваните резултати.

Рак

Човек от близкото обкръжение може да ви оскърби или да ви развали настроението по някакъв начин. Не позволявайте на мрачните мисли да въздействат върху работата ви. Помислете дали си заслужава да възприемате чутото или направеното толкова емоционално.

Лъв

Разногласия с любимия човек ще ви разсейват и отвличат от текущите занимания. Създайте си план на работа, за да не пропуснете нещо съществено. Опитайте се да намерите компромисни решения на проблемите в спокоен разговор.

Дева

Не се опитвайте да направите повече отколкото сте в състояние. Ще сте много по-ефективни, ако прецените силите и възможностите си реално. Няма да се налага да търсите помощ, което всъщност не обичате да правите.

Везни

Текущата работа ще е в рамките на предварителните ви очаквания, така че ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте го за спортни занимания или самообучение. И в двата случая ще е полезно.

Скорпион

Следвайте максимата, че в детайлите е истината. Ще сте доволни от себе си днес, ако не се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти. А няма да се наложи, ако отчитате важността на подробностите.

Стрелец

Нови партньори или колеги няма да оправдаят очакванията ви за взаимодействие и със сигурност ще ви разочароват. Не започвайте разговори, целящи изясняване на отношенията. Ще стигнат до „задънена улица“.

Козирог

Изненадващо ще се наложи да отделите време за решаването на битов въпрос. Ако става дума за ремонт или авария, не се захващайте самостоятелно. Доверете се на професионалистите, за да не нанесете повече вреди от първоначалните.

Водолей

Финансовите въпроси ще създадат тревоги. Ако близките настояват да направите покупка, резервация или друг разход за бъдещ период опитайте се да ги разубедите. Сделката ще се окаже по-скоро губеща.

Риби

Спомнете си мъдростта, че не бива да правите това, което не желаете да сторят на вас. Проявете сдържаност спрямо каквито и да било провокации днес. Не влагайте енергия в деструктивни дейности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари